الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
ببخشید یک سوال بی ربط مهریه شما چقدر بود؟من قراره با اقایی ک قبلا ازدواج داشتن ازدواج کنم ولی میگه چون مهر زن قبلی داده چشمش ترسیده فقط چهارده تا میده ! اکی هست یا کمه چون من مجردم
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
ببخشید یک سوال بی ربط مهریه شما چقدر بود؟من قراره با اقایی ک قبلا ازدواج داشتن ازدواج کنم ولی میگه چ ...
چشمش نرسیده بیخود کرده دختر مجرد میگیره بره مثل خودش مطلقه بگیره مهرم ۱۴تا بده
خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم