2777
2789
عنوان

کابینت اشپرخونه ام➕عکس

376 بازدید | 20 پست

دخترا امروز از صبح تا الان بودمم درگیر خونه مون چهارشنبه عقدمه باید اماده کنم خونه رو دخترا ببینید خوب شده اشپرخونه؟🥹

الان میزارم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه بسلامتی و خوشی استفاده کنی ببینمپ

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

ببخشید یک سوال بی ربط مهریه شما چقدر بود؟من قراره با اقایی ک قبلا ازدواج داشتن ازدواج کنم ولی میگه چون مهر زن قبلی داده چشمش ترسیده فقط چهارده تا میده ! اکی هست یا کمه چون من مجردم

ببخشید یک سوال بی ربط مهریه شما چقدر بود؟من قراره با اقایی ک قبلا ازدواج داشتن ازدواج کنم ولی میگه چ ...

چشمش نرسیده بیخود کرده دختر مجرد میگیره بره مثل خودش مطلقه بگیره مهرم ۱۴تا بده

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
چرا با کسی که یه بار ازدواج کرده و جدا شده دارین ازدواج میکنین

خب چون مرد بدی نیست خیلی کاری و پر تلاشه و من خواستگار های دیگم در امد خوب ندارن یا خونه ولی ایشون داره منم کم کم داره سی سالم میشه موندم چکار کنم

ببخشید یک سوال بی ربط مهریه شما چقدر بود؟من قراره با اقایی ک قبلا ازدواج داشتن ازدواج کنم ولی میگه چ ...

22 تا سکه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍