2777
2789

🙏🏻🫂🖤💔😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسعت رزق

یکی از اذکاری که مداومت بر آن، برکت و روزی را در زندگی انسان جاری می‌کند این ذکر شریف است:

اللَّهُمَّ بَارِكْ لِمَوْلَانَا صَاحِبِ الزَّمَان‏

خداوندا، به مولای ما صاحب الزمان برکت بده

👈اما قصّه‌ی این ذکر نورانی چیست؟

امام حسین علیه‌السلام غلامی داشتند به نام «صافی» که خدمتکار باغ ایشان بود.

روزی حضرت، با چند تن از دوستانشان وارد باغ شدند

از دور دیدند صافی زیر یک درخت نشسته و مشغول غذا خوردن است.

امام برای اینکه صافی از غذا خوردن نیفتد خودش را پشت درختی پنهان کرد .

وسعت رزقیکی از اذکاری که مداومت بر آن، برکت و روزی را در زندگی انسان جاری می‌کند این ذکر شریف است:ال ...

.

ادامه ...

صافی یک قرص نان را دو نیم می‌کرد

نصفش را خودش می‌خورد و نصفش را به سگ نگهبان باغ می‌داد.

وقتی غذا خوردنش تمام شد، دست‌هایش را بالا برد و شکر خدا را بجای آورد و بعد برای مولایش امام حسین علیه‌السلام از خدا برکت خواست.

امام حسین علیه‌السلام تا این صحنه را دیدند جلو رفتند و صافی را صدا زدند...

پرسیدند:

چرا غذایت را با این سگ نصف کردی؟

.ادامه ...صافی یک قرص نان را دو نیم می‌کردنصفش را خودش می‌خورد و نصفش را به سگ نگهبان باغ می‌داد.وقت ...

.
ادامه :

صافی گفت:

این سگ، سگ شماست. منم غلام شما. با هم سر سفره شماییم.

حضرت گریه‌اش گرفت. بعد فرمود:

تو را در راه خدا آزاد کردم. هزار دینار هم به تو هدیه می‌کنم.

صافی گفت:

اگر من آزادم، دلم می‌خواهد خادم باغ شما باشم.

حضرت فرمود:

«... باغ را با هر آنچه در آن است، به تو بخشيدم؛

فقط این دوستانم آمده‌اند میوه بخورند.

آن‌ها را به خاطر من، مهمان کن.

خدا به خاطر این خوش‌‏اخلاقى و ادبت، به تو بركت بدهد!».

صافی گفت:

اگر این باغ مال من شده، من آن را وقف دوستان شما می‌کنم.

📚مقتل خوارزمي: ج ۱، ص ۱۵۳.

📚مستدرك الوسائل: ج ۷، ص ۱۹۲.

جایگاه مادرتون بهشت باشه ان شاءالله💚💐

ممنونم عزیزم 🫶🏻🙏🏻🫂🌸🌹🖤💔😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

سلام میشه دعا کنین برام تو یه درسم موفق بشم🥲ممنونم

سلام عزیزم چشم ان شاءالله موفق باشین وسربلند

به هر خواسته ای دارین برسین❤️

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)

امام حسین علیه السلام امام زمان دهه 60 هجری قمری بود
ما الان یک امام حسین حی و حاضر داریم که مظلوم و تنهاست
چقدر در روز یادش میکنیم ؟

اللَّهُمَّ بَارِكْ لِمَوْلَانَا صَاحِبِ الزَّمَان‏

خداوندا، به مولای ما صاحب الزمان برکت بده

ممنونم عزیزم 🫶🏻🙏🏻🫂🌸🌹🖤💔😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم خدا صبرتون بده روح مادر عزیزتون حتما اشراف دارن به حال شما صبر کنین وراضی به رضای خدا باشین تا روح ایشون هم در آرامش باشه ❤️

براشون قران بخونین وخیرات کنین

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عزیزم خدا صبرتون بده روح مادر عزیزتون حتما اشراف دارن به حال شما صبر کنین وراضی به رضای خدا باشین تا ...

ممنون عزیزم وای بخدا خیلی سخته وقتی نگاه میکنم میبینم مامانم نیست حالم بد میشه دو سه بار اومد بخوابم ولی دیگه نیومد البته من بعضی وقتها خوابم میبینم خوابم یادم میره نمیدونم چیکار کنم خوابم یادم بمونه بخدا قران میخونم خیرات میدم حتی بخاطره مامانم  نماز خوندنو شروع کردم خدا کنه مامانم منو ببخشه حلال کنه🙏🏻🫶🏻🫂🌸🌹🖤💔😭😭😭😭😭😭

ممنون عزیزم وای بخدا خیلی سخته وقتی نگاه میکنم میبینم مامانم نیست حالم بد میشه دو سه بار اومد بخوابم ...

مادرها قهر و دعواشون از ته دل نیست حتما بخشیده گلم.

حتما خواسته شون شادی وآرامش وموفقیت شماست 

مادرتون همیشه تو دلتون هستن عزیزم حتی اگه خوابشو نبینین ❤️