2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا منا ببخش

یه خانم میخواست بره سونو گفت باید ناشتا باشم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چندسال پیش تو روز زن یه خانمی تاپیک زد گفت که شوهرم برای من و مامانم انگشتر طلا جفت هم خریده 

برای مادر خودش هیچی 

ما هم دعوتش کردیم و با مامانم دوتایی انگشترامونو نشون دادیم و مادرشوهرمم بغض کرد

من خیلی تو اون تاپیک حالم بد شد 

حتی مادرشوهرش بد هم نبود بگیم خواستن تلافی کنن

اه باز یادم اومد

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

من خاطره ندارم یا حالا یادم نیست 

اما یه کاربری دارم خودش سمه ،بخدا همین که باهاش کامنت میزارم دعوا میشه ،بحث میشه ،تعلیق میشم الکی الکی 

اما با این چرت و پرت میگم ،مسخره میکنم تعلیق نمیشم 

خودمم نمیدونم جریانش چیه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13292172/%D8%A8%D8%A7%D8%AC%D9%86%D8%A7%D9%82%D9%85-%D8%A8%D9%87%D9%85-%D8%AD%D8%B3%D9%88%D8%AF%DB%8C-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D9%87?postId=333605000

با این خیلی خندیدم😂

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

شاید فیک بوده

نه کاربر جاافتاده‌ای بود

اصن اون سالا نی نی سایت خیلی فیک نداشت چون پربازدید اینا مطرح نبود

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.