2777
2789
عنوان

کسی هست سی چهار سالگی به بعد ازدواج کرده باشه اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 40 پست
چرت نگو بابا برمیگردی میگی یائسه بعد میگی بستگی داره؟خلی یه چیزی میزنی برو جنستو عوض کن قاطی داره

گلم ناراحت نشیا من الان ۳۳ سالمه کم کم دارم یائسه میشم .۷ روز پ میشدم الان ۱ روز دارم بعد لک بینیه💔😔

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

گلم ناراحت نشیا من الان ۳۳ سالمه کم کم دارم یائسه میشم .۷ روز پ میشدم الان ۱ روز دارم بعد لک بینیه💔 ...

عزیزم من 36 سالمه یائسه نشدم چه حرفیه شما حتما کمخونی رحم داری اینجوری شدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من 36 سالمه یائسه نشدم چه حرفیه شما حتما کمخونی رحم داری اینجوری شدی

بدن با بدن فرق میکنه 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

چه ربطی داره دختر رحم وقتی کمخون باشه معلومه پریودی کم هست و لکه بینی داری

شاید ..میرم ی ازمایش میدم ..

من درسش خوندم داخل گوگل هم بزن نمیخام بنویسم اینجا به سن مادر خیلی ربط داره

منم تحقیق زیاد کردم طرف میبینی ۲۰ سالشه قندداره تیرویید داره ۴۰ ساله هم میبینی هیچکدوم رو ندا ره 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

بله عزیزم چفدر شما فهمیده ای

فدات گلم 🙏🌱