2777
2789

نسبت دور داریم باهم....اون تو باغ خاله اش بود من تو باغ بابام که روبروی همه.سرمو آوردم بالا یک آن چشم تو چشم شدیم همینطوری چندثانیه زُل زدم بعدم تموم شد دیگه...سال۸۶ بود سال۹۲عقد کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنتی خوبه ب نظرتون؟

راستش من خودم خیلی گارد داشتم نسبت ب ازدواج سنتی

ولی چند ماهی باهم در ارتباط بودیم و خب اینطوری نبود ک یهو بریم عقد کنیم

در کل اگه دو طرف تو همون نگاه اول همدیگه رو نپسندن ازدواج سر انجام نداره

الان حس بهتری دارم نسبت ب این سبک ازدواج

اگه درست و اصولی و با آدم درست باشه خیلی قشنگه

البته سختی های خودش رو هم داره

شَبْز

میرفتیم مشهد با مامانم توی هواپیما آشنا شدیم😁

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

با داداشم دعوا کردم رفتم خونه خواهرم تا یکم آروم بشم 

خواهر شوهرم منو دید ازم خوشش اومد دو روز بعد شوهرم اومد دیدنم منم از حرص برادرم قبول کردم 

اما الان میگم با وجودش خوشبخت ترینم 

با اجازه اسی 

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

چیشد بگو

سر ظهر بود رد شدم اونم رد شد هیچ کس تو کوچه نبود من عاشقش شدم رفتم تو فکر شبا با یادش میخوابیدم بعد از چند وقت دیدم خواستگار جدید دارم گفتم نمیخوام شب اومدن دیدم همونیه که شبا با یادش میخوابم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

دختر دایی من داخل پارک تو چشم یه پسره لیزر میندازه و پسره از شیطنت دخترعمم خوشش میاد و با هم ازدواج میکنن به همین سادگی 😂

همه هم جریان آشنا شدنشونو میدونن

لایک ممنوع🙏