2777
2789
عنوان

شوهرم از ازدواج سفید حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3217 بازدید | 110 پست
آره حس میکنم دوستم داره حتی اگه نباشم میمیره ..اما دوست داشتن تاوان دادن میخواد ..دوست داشتن خالی به ...

اگه یه مدته اینجوری شده ،زیاد و بیخود گیر نده.سر مسائل مهمتر اعتراضتو بکن ولی مسائل کوچیک رو بیخیالش شو ،شاید یه مدت دیگه از سرش بیافته. به نظرم وقتی روی یه موضوعی حساسیت ایجاد بشه اون موضوع بزرگ و بزرگتر میشه و همیشه تمرکز آدم میره سمتش، بذار خودشم زیاد بهش فکر نکنه،اگه ذاتاً این مدلی نباشه، برمیگرده به حالت قبلش. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

مردای متاهل خیلی بیجا میکنن،ازین فکرا بکنن ،اگرم فکرشون اینه بیجا کردن زن گرفتن. اگه دختر ریخته براش ...

اینکه بیخود میکنن رو باهات موافقم ولی خب بعدش؟ نمیشه صورت مسأله رو پاک کرد که 

حالا چون بیخود میکنن پس دیگه نمیکنن ؟ 

حالا مثلا پسر مجرد بکنه دیگه بیخود نکرده ؟ 

وقتی دختر خیابون رو پر می‌کنه با صحنه های اروتیک نمیتونیم توقع داشته باشیم جامعه سالم بمونه این یه حقیقت غیر قابل انکاره 

همین وضعیت خیانتی که الان هست رو میبینی ؟ صدها برابر بدتر خواهد شد چون عرضه زیاد شده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میتونستم هزار بار لایک کنم یعده خانم روشن فکر که میگن من پوششم به خودم مربوطه امروزی هستم روابطم ...

دقیقا مفهوم خانواده از دست بره زن بیشترین ضرر رو می‌کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من که واقعا میگم کاش همین اتفاق بیافته این آقایون برن دنبال همون جور دخترایی که شما میگین والا تو از ...

والا اگه قراره زن خدمتکار بشه پس مرد هم میشه حمال  استاندارد هایی که هر کس از زندگی مشترک توی ذهنش داره متفاوته و مدل و سبک زندگی به شخصیت و مدل رفتاری دو طرف مرتبطه

ضمن اینکه اگر تجرد برای همه عمر خوب بود چرا انتخابش نکردی؟ چرا خیلیا انتخابش نمیکنن ؟ 

دلیلش رو من میگم ، چون نیاز به رابطه عاطفی یکی از پایه های تشکیل دهنده چرخ زندگی هست ،

حرفه ، مهارت ، رشد و توسعه فردی ، اوقات فراغت ،تحصیلات  اینا رو اوکی پیش ببری ولی پای روابط عاطفی لنگ بزنه احساس رضایت از زندگی نداری  و این چرخ توی دور نیست 

ضمن اینکه دور و برت رو نگاه کن دور و بر من دختر مجرد رییس بانک هست که دیگه داره ۵۰ سالش میشه از نظر سبک زندگی و ثروت هیچی کم نداره وام های با بهره ناچیز برمیداره و همه رو سرمایه کرده و لذت هایی مثل سفر و ... دیگه از معنا براش ساقط شده از بس رفته ،  وضعیت مالی توپ ولی بخاطر تجرد تا آخر عمر ناراحته 

ضمن اینکه انتخاب بسیاری از دختر های مجرد تحصیل کرده و موفق و ثروتمند اینه که تخمک فریز کنن خود من دو نفر رو میشناسم که تخمک فریز کردن 

این حرفا که ازدواج اینجا فلان است و فلان پاک کردن صورت مسأله ست رابطه زندگی مشترک خرابه؟ اول باید درست انتخاب کرد دوم توی زندگی برای بهبود رابطه باید  آموزش دید و اصلاحش کرد