2777
2789
عنوان

چیکار کنم خدا حاجتمو بده

117 بازدید | 21 پست

من حتی نمازم گذاشته بودم کنار چن سال

شروع کردم دارم میخونم 

بهش نزدیک شدم دعا میکنم

ولی میترسم دوباره نا امید شم از درگاهش

و دوبازه همه چیو بزارم کنار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین شدم بدترین گنا میکردم توبه کردم و اینکه نماز نمیخونم دلی هرشب صلوات زیاد میفرستم و تا حدودی ...

منم توبه کردم 

ولی میترسم دوباره نا امید شم  نمیدونمم میخاد چی بشه قبول میکنه دعاهامو یا نه 

یچیزی بگم شاید از حرفام خوشت نیاد 

نماز هاتو ستایش کردنتو دلی کن 

نگو نماز میخونم حاجت روا شمممم 

نگو نماز میخونم  کلی حاجت بخام 

اول بگو نماز میخونم برای خشنودی خداا برای نزدیک شدنش برای دوری از گناهان و بعد حاجتت 

و اینم یادتت باشه سعی کن  هرچی از خدا میخاهی بعدش بگی هرچی خیره هرچی صلاحه 

بسپار ب خودش بنداز بغل خودش 

هیچوقت هم نمازو با مشکلاتت قاتی نکن 

اینطوری باعث میشه نمازو بزاری کنارر 

نماز کلید حل مشکلات 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

هر ختم و چله ای بر میدارید نیتتون واقعا نزدیک شدن به خداوند باشه بعدش حاجت روا شدن ، همینطور برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون هم دعا کنید

اینجوری زودتر به نتیجه میرسید  و همیشه بگید خدایا لطفا مصلحت دار کن به حاجتم برسم 

دستور امضام و  اینارو بخونید 

ختم استغفار ۷۰ بندی حضرت علی علیه السلام 

ختم استغفار ۳۰ هزارتایی 

ختم استغفار امام صادق علیه السلام 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

همین که داری دوباره نماز می‌خونی یعنی حواسش بهت هستکار خوب بکن ، به مردم نیکی کن دعات مستجاب میشع

دارم سعی میکنم کلی نذر کردم 

فقط میخام بدونم تعش چی میشه

میخام ببینم منو میبینه یا نه 

جیزی که میخام اصلا محال نیس واس خدا کاری نداره

منم توبه کردم ولی میترسم دوباره نا امید شم نمیدونمم میخاد چی بشه قبول میکنه دعاهامو یا نه

همین ک میری سمتش صداش میکنی یعنی خودش خاسته و ی روزی همه لطف رحمتش نصیبت میکنه 

ولی باید صبر کنی دلی ستایشش کنی 

هیچ وقتم نزار افکار منفی خراب کنه روابط با خدااا 

قوی پیش برو معطن باش اونم هرچی بخاهی اگ بهت نده بهترینشووووو میده دست بنده‌اش خالی نمیزاره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
همین ک میری سمتش صداش میکنی یعنی خودش خاسته و ی روزی همه لطف رحمتش نصیبت میکنه ولی باید صبر کنی دلی ...

خیلی ممنون عزیزم بعضی وقتا یه حسای منفی میاد مث الان 

که قشنگ روح و روانمو بهم‌میریزه حس منفی و نا امیدی

دارم سعی میکنم کلی نذر کردم فقط میخام بدونم تعش چی میشهمیخام ببینم منو میبینه یا نه جیزی که میخام اص ...

ب تهش فک نکن خاهری  بهش بگو امیدم تویی تو خدایی توانایی خدایی هستی ک چندین سال پیش خدایی کردی .  خود ک میگی کاری نداره براش تو فقط باید باورش کنی اعتماد کنی 

دلت بهش قرص باشه 

نگران آینده نباش 

ن ب گذشته برگرد ن زودتر توی آینده برو 

با زمانه پیش برو