2777
2789
عنوان

شوهرم از ازدواج سفید حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 110 پست
انقدر دختر جدیدا رایگان و مفت در اختیار قرار میدن خودشونو که یه مرد متأهل چون می‌دونه دختر مفت ریخته ...

مردای متاهل خیلی بیجا میکنن،ازین فکرا بکنن ،اگرم فکرشون اینه بیجا کردن زن گرفتن. 

اگه دختر ریخته براشون، بیخود کردن زن گرفتن 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی منظورش اینه از ازدواج با تو پشیمانم ناراحت شدن نداره؟

اولا شما اینجوری برداشت کردی وگرنه من از صد تا مرد این حرف رو شنیدم کدومشون زن و زندگیشون رو رها کردن ؟اقایون همه از این حرف‌ها میرنند اما پاش برسه حتی تو دادگاه و دعوا زنشون رو ول نمیکنند 

موردها دیدم که آقا خیانت کرده خانوم مهریه اش رو بخشیده آقا صدتا واسطه فرستاده التماس و گریه که من زنم رو دوست دارم اشتباه کردم طلاقش نمیدم 

اما همین آقا تو حرف زدن به یک دوست مثلا میگه خر نشی زن بگیری ها هزار تا دوست دختر میتونی بدون تعهد داشته باشی 

دیگه بخوای از هر یک کلمه حرف که خوشت نیومده ناراحتی درست کنی زندگی میشه جنگ اعصاب بیشتر حرف‌ها رو باید بخندی دو‌تا هم روش اضافه کنی و بری 

شوهرت بی مسیولیت وگرنه مردی که مسیولیت پذیر باشه این نظر نداره

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

دقیقا هدفش همونه که هر روز بایکی باشه ..یادش رفته چندبار اومد خواستگاریم چقدر آرزو داشت زنش بشم

بهش محل نزار هیچ 

اینا زیاد بهش محل گذاشتید فکر کردن چخبره هار شدن 

والا اونی که اغلب تو ازدواج ضرر می کنه زن ها هستند نه آقایون بعد تازه جالبه آقایون پشیمون هم میشن 

ما تو ازدواج رسمی و محضری ضرر می کنیم و باخت میدیم دیگه تو ازدواج سفید که هیچی رسما اون یه ذره حمایت رو هم نداریم 

ولی تعجب نکن مرد ایرانی یعنی خدای اعتماد به نفس 

همیشه هم فکر می کنند باخت دادن 

بگو کاش ازدواح منم سفید بود چیا این وضع واسه خودم ساختم با خنده تا بسوزه

این بهترین جواب بود والا 

من خودم خانوم هستم مثلا پسری میخواد ازدواج کنه میگم دیوونه ای برو خوش باش دوست دختر داشته باش بیکاری زن بگیری پول خرج کنی آخرش هم برای تلفن با مادر و خواهرت باید از زنت اجازه بگیری 

جلو سوهرم هم میگم تازه میخنده میگه به حرفهای زهره گوش نده زن بگیر ازدواج کن بزار زندگیت سر و سامون داشته باشه حالا فکر کن من حساسیت داشته باشم به این حرف‌ها شاید شوهرم برای اذیت کردنم مثلا این حرف‌ها رو تکرار کنه 

من خودم همه چیز زو به شوخی برمیگردونم 

مردای متاهل خیلی بیجا میکنن،ازین فکرا بکنن ،اگرم فکرشون اینه بیجا کردن زن گرفتن. اگه دختر ریخته براش ...

اونم زنی مثل من ..توی طایفه و غریب وآشنا زبانزد هستم..خودش میگی تکی ..پس خیانتش چیه پس این حرفها چیه میتونست بگه کاش بچه نمی آوردم اما وقتی میگی ازدواج سفید کنم که امروز با یکی باشم فردا با یکی دیگه ...یعنی چی ..اینا عشق نیست اینا نمک نشناسیه ..همین الانش از این خونه برم ده تا آدم حسابی میان سمتم ..خودشم میدونه ..اما قدر نمیدونه

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
این بهترین جواب بود والا من خودم خانوم هستم مثلا پسری میخواد ازدواج کنه میگم دیوونه ای برو خوش باش د ...

اره عزیزم خنده تهش معنا داره

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

بچه دبستانیه که بگه خانم امروز تکلیف نیاوردم ؟ 

از سن و جایگاهش خجالت بکشه وقتی عرضه ازدواج نداشتی بیخود کردی دست دختر مردمو گرفتی مگه نوزادی هنوز مامانت پوشکت کنه که بگی زیر بار نمی‌رم زیر بار چی رفته تا الان مثلا ؟ 

قصر خریده یا لندکروز ؟ هنوزم مسئولیتی قبول نکرده که بعد این همه سال زندگی مشترک نفهمه چی رو کجا بگه کجا زبون باز کنه 

بچه دبستانیه که بگه خانم امروز تکلیف نیاوردم ؟ از سن و جایگاهش خجالت بکشه وقتی عرضه ازدواج نداشتی بی ...

😄

تازگی‌ها یه ماشین در حد لندکروز خریده شاید همون جو زدش کرده ...فکر می‌کنه با اون ماشین چه زنهایی رو صاحب میشد

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره