2777
2789
عنوان

شوهرم از ازدواج سفید حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3224 بازدید | 110 پست
باید میگفتی اونوقت سر پیری باید پس اندازتو خرج ایدز وهپاتیت کنی

نرود میخ آهنین در سنگ ...من نگم اینهمه رسانه های مختلف در مورد ایدز و هپاتیت اینا میگه یعنی نمیدونن؟

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر دختر جدیدا رایگان و مفت در اختیار قرار میدن خودشونو که یه مرد متأهل چون می‌دونه دختر مفت ریخته ...

من که واقعا میگم کاش همین اتفاق بیافته این آقایون برن دنبال همون جور دخترایی که شما میگین 

والا تو ازدواج با یه مرد تو ایران دقیقا آدم چی به دست میاره رسما میشه خدمتکار رایگان تو خونه چه پوئن مثبتی برای یه خانم داره 

والا به شخصه الان مجرد بودم زندگی خیلی راحت تر و بی دغدغه تری داشتم 

می رفتم سرکار میومدم خونه و ماشینم رو که خریدم دیگه با دوستام مسافرت می رفتم هر جا دلم میخواست رو می رفتم می دیدم دیگه دغدغه خونه و زندگی و شوهر و بچه رو نداشتم 

بخدا هیچی ته ازدواج برای یه زن نیست که به خاطرش دو‌ متر بالا بپره اونی هم که میپره بالا دو سال بعدش پشیمونه 

اونم زنی مثل من ..توی طایفه و غریب وآشنا زبانزد هستم..خودش میگی تکی ..پس خیانتش چیه پس این حرفها چیه ...

خوب همینو میگفتی،میگفتی تو ازدواج سفید برای دخترم منفعت هست ،بعضی وقتا طرف کور میشه با یکی زندگی میکنه، هرجا دید لایقش نیست ،میره سراغ بهترش. همیشه هم خواهان داره، چون شوهرنداره و تعهدی هم به کسی نداره. منم یودن میگفتم نمیدونم چرا دخترای الان ازدواج سفید نمیکنن،دیوانه ان

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

بنظر من هر چند حرف‌های شوهر آدم رو ناراحت میکنخ چون انتظارشو نداریم اما محل نده قهر نکن و نرو اما دوباره بحث رو ببر سمت این موضوع و بگو آره خدایی فک کن وقتی دیدم چت کردی همونجا می رفتم دیگه نگران هیچی نبودم واقعا این خرابا غم ندارن یجوری که آره رفتی تو فکر 

از ي نظر درست ميگه خب ازدواج مخصوصا تو ايران سخته كلي مخارج داره مسايل با خانواده داره اعصاب خردي دا ...

والا حقیقت همینه، حالا ما خانما احساسی هستیم ناراحت میشیم، واقعیت اینه که ازدواج تو ایران بیشتر به ضرر خانم‌هاست، چون جدای از سختی و مسؤولیت و... باید اخلاق گند شوهر و ترس از خیانت و خانوادش و بی پولی و... هم تحمل کنی. وقتیم که پیر شدی کسی برات ارزش قائل نیست... یعنی از زندگی هیچ لذت آنچنانی نمی‌بریم. تعداد کمی از زنا واقعا از زندگی متاهلی لذت میبرن

اونم زنی مثل من ..توی طایفه و غریب وآشنا زبانزد هستم..خودش میگی تکی ..پس خیانتش چیه پس این حرفها چیه ...

با کی خیانت کرد بهت؟ 

مطمئنی فقط چت بوده؟

حرفاش تو چت درچه حد بود؟یا بعد اینکه فهمیدی چی کار کرد؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

خیلی خسته ام ..بچه داری خستم کرده توی خونه موندن خستم کرده ..حالا کارهای شوهرم و حرفهاشو کجای دلم بزارم .

با کی خیانت کرد بهت؟ مطمئنی فقط چت بوده؟حرفاش تو چت درچه حد بود؟یا بعد اینکه فهمیدی چی کار کرد؟

یک ماه تمام پابه پام گریه کرد و گفت من خیلی احمقم تو رو رنجوندم تو تکی و دنیای منی و زندگی بدون تو مرگه...

یه سند به نامم زد و بعدش کلا عوض شد خیلی بهم محبت میکنه اما دیگه فایده نداره

گآهی فک کن شاید اصلا قرار نباشه تمام عمرت کنار این آدم باشی

مشکلی با این کار ندارم از طلاقم نمی‌ترسم..اما بدترین زمان ممکنه...بچه هام خیلی کوچیکن درکی از طلاق ندارن ..

یک ماه تمام پابه پام گریه کرد و گفت من خیلی احمقم تو رو رنجوندم تو تکی و دنیای منی و زندگی بدون تو م ...

خودت حس میکنی دوستت داره؟ 

اونجور که میگی قدرتو میدونه و به نظر میاد دوستتون داره. 

خودت حس میکنی دوستت داره؟ اونجور که میگی قدرتو میدونه و به نظر میاد دوستتون داره.

آره حس میکنم دوستم داره حتی اگه نباشم میمیره ..اما دوست داشتن تاوان دادن میخواد ..دوست داشتن خالی به درد نمیخوره ....وقتی مریضم نگرانم نباشه و بگه خودش حلش میکنه ..وقتی بچه ها مریضن کمکم نکنه ..وقتی تایمی که قراره خونه بیاد دیر کنه و برای بیرون رفتن از خونه عجله کنه وقتی برای سفر باما وقت نداره اما دوست داره با دوستاش سفر بره ..

باید بهش میگفتی اره اتفاقا منم خیلی بهش فکر میکردم ازدواج سفید خوبه خودمم همینکارو باید میکردم و برگردم عقب یه تفم تو صورت تو نمیدارم کاش زود نشون نمیدادی که ناراحت شدی با حرف تا ته میسوزوندیش

آره حس میکنم دوستم داره حتی اگه نباشم میمیره ..اما دوست داشتن تاوان دادن میخواد ..دوست داشتن خالی به ...

اون زبون بازیه نه دوست داشتن

ادم بخشی از دوست داشتن تو عمل نشون میده خواهش و ناخواه

بعد اون وقت شما فک میکنی ایشون دوستت داره؟ با چه ملاکی این میگی اخه