2777
2789

دوستان بنظرتون برای آشپزخونه بزرگ چه فرشی مناسبه آشپزخونه تقریبا ده متره دو نیم در چهار متره  بعد آشپزخونه یه فرش ۴ متری کوچیک انداخته بودم و کف سرامیکه بچه کوچیک دارم اذیت میشه حالا بنظرتون چه سایز فرشی بخرم براش و اینکه ۷۰۰ شونه خوبه برا اشپزخونه یا ۱۲۰۰ اگه طرح خاصی مد نظر دارین  لطفا اگه میشه راهنمایی کنین ممنون 

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

اندازه بگیر ببین چند متره ؟؟

متری بخر

من باشم  فرش ست پذیرایی رو میخرم 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهار خوری 8 نفره گذاشتم نو اشپزخونه ،کلی جارو گرفته ،واسه همین فرش گلیم انداختم ،یچیزی بین دوتاشه ن ...

بله عزیزم خونه خودمه و ناهار خوری منم مال مبلامه و ۸ نفرس  میخواستم فرش بگیرم ولی قیمتا واقعا نجومیه  

از این فرشهای فانتزی نخر، عمری ندارن

فرش ۷۰۰ شونه مناسب آشپزخونه ست. من خودم چندماه پیش خریدم. اگه شد الان عکسشو ارسال میکنم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

آره همه سایزی هست نمیدونم ضخامت چقدر مدنظرته ولی از نظر من مناسبه

میخوام مثل ۷۰۰ شونه ها نرم باشه مثلا پا ک میخوره زبری احساس نکنه آدم 

عزیزم بهترین کار اینه که عکس بزاری تا بتونیم بر اساس رنگ کابینت هات نظر بدیم که چه فرشی مناسبه

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

گلیم فرش ازون ضخیماس؟ بعد میخوام عرضش دونیم باشه حداقل

گلیم فرش رو معمولا واسه آشپزخونه و اتاق میگیرن. ما فرش نمیندازیم گلیم فرش میندازیم. یچیزی بین گلیم و فرشه. هر متراژی هم بخواین دارن

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳