2777
2789
عنوان

بیمارستانم

272 بازدید | 26 پست

تو هفته33بارداری تو بیمارستان بستری شدم تو اتاق تک  تنهام.به علتهای فراوان. مشکل فشار که دکتر قلب باید ویزیت کنه. مشکل قند و دیابت و کلیه هام پروتیین دفع میکنن. البته همه این مشکلات رو دوبار قبلی هم داشتم. 

اولش که اومدم گوشیم شارج نداشت اون دوساعتی که همسرم رفت تاشارژر و لوازم شخصی رو بیاره انگاری صدسالگذشت. وقتی اومد پسرمم اورده بود. 

نمیدونم چرا بی اختیار گریم گرفت. عذاب وجدان گرفتم که چرا مراقب خودم نبودم و الان اون تو روزجشن قرانش تنها موند. 

توبلوک  زایمان بستری شدم ولی چون سزارینی هستم ی اتاق تک تخته دادن در سکوت اتاق دارم به صدای مامانای دیگه گوش میدم. چقدر عجیبه. ولی انگاری اینجا دوتا اتاق کوچولو هست که شده انبار دارو و لوازم جانبی این بخش. انگار سر راه خوابیدم😂😂 یهو خدمه و کادریا میان داخل. کل تجهزاتی که فعلا استفاده نمیشه تو اتاق منه. انگار تو انباری خوابیدم. 😂😂

ولی از جهتی خوشحالم دکتر قلب اومد اکو کرد همینجا چون مشکل گشادی یک ازدریچهای قلبم رو دوسال پیش تشخیص داده بودن و بهم گفت خوشبختانه مشکلی نیست.  

ان شاءالله که مشکلت حل میشه

بچه تون سالم و سلامت دنیا بیاد

خودتون هم رو پای خیر بلند بشی🤲🤲⚘⚘

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا. حق نواختی 🌹🌹

بررای منم دعا کن من ته پدر و مادرم دعا کن گیر یه همسایه افتادیم خیلی بد امروز هم دعوا داشتیم تو رو خدا دعا کن خونشون گذاشتن برای فروش بزارن و برن ماور و پدرم با خون و دل این خونه رو خریدن دعا کن براشون 

من مهم نیستم مهم پدر و مادرم هستم

اکانت ۳ نفره مون💞🤪