2777
2789
عنوان

میخوام برای آشپزخونه فرش بخرم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست
از این فرشهای فانتزی نخر، عمری ندارنفرش ۷۰۰ شونه مناسب آشپزخونه ست. من خودم چندماه پیش خریدم. اگه شد ...

ممنون میشم عزیزم پیام بفرستین

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهترین کار اینه که عکس بزاری تا بتونیم بر اساس رنگ کابینت هات نظر بدیم که چه فرشی مناسبه

عزیزم اینجا عکس ک میزارم اصلا تایید نمیشه ولی رنگ کابینتام کرم و نسکافه ایه

فرش گرون میشه. من جدیدا برا پذیراییم خریدم 12 متر 1500 شانه 30 تومن.ولی خب چون برا پذیرایی بود دلم نمیسوزه. ولی برا آشپزخانه اینقد هزینه دیوانگیه. 

گلیم بخر یا موکتای قشنگی که نرم هم هستن. یه مدل موکت دیدم متری 400 اینا بود ولی نرم و خوب بود از این جدیدا. برا نرمی هم مگه 700 شانه نرم باشه وگرنه 1200 و 1500 و اینا همه شون خشکن 😂 فقط قشنگی اصلا نرمی فرشایی که خونه مامانامون هست رو ندارن 

🌱

فرش گرون میشه. من جدیدا برا پذیراییم خریدم 12 متر 1500 شانه 30 تومن.ولی خب چون برا پذیرایی بود دلم ن ...

منم ۱۲۰۰ دارم پشیمونم خیلی سفت و نازکه کفم سرامیکه خیلی اذیت میکنه. راس میگی ولی بنظرت  این موکت ک میخرم ررا آشپزخونه خوب می مونه؟

منم ۱۲۰۰ دارم پشیمونم خیلی سفت و نازکه کفم سرامیکه خیلی اذیت میکنه. راس میگی ولی بنظرت این موکت ک م ...

برا سر نخوره؟ چسب موکت و اینا هست که سر نخوره. گلیم سنگین تره سر خوردنش کمتر. برا هزینه میگما معلومه که هیچی جای فرش رو نمیگیره. 

🌱

برا سر نخوره؟ چسب موکت و اینا هست که سر نخوره. گلیم سنگین تره سر خوردنش کمتر. برا هزینه میگما معلومه ...

نه گلم برای سردی کف پا اذیت میشم تو منطقه سردسیر زندگی میکنم عین یخه