2777
2789

خیلی رفتارم باهاشون خوب بود احترام میذاشتم بهشون

اما جالبه از وقتی دانشگاه تموم شده هیچکدومشون نگفتن مردم یا زنده 

حتی با یکیشون که رابطم بهتر بود پیام دادم احوالپرسی کردم گفتم قرار بزاریم همو ببینیم گفت وقت ندارم نمیتونم 

جالبه حتی متوجه شده بودم که رفتن یه گروه جدا زدم فقط منو و اون یکی دوستم توش نبودیم فقط ما غریبه بودیم منم از گروهشون لف دادم 

من دوران دانشگاهی رو خیلی دوست داشتم همه چی خوب بود خیلی دوست داشتم بعد دانشگاه هم در ارتباط باشم باهاشون اما از شانس من هر چی سرد بود به تور من خورد 

منم فقط دوباره دوستای دبیرستانم برام موندن همین فقط

بنطرم تلخ نیس  با ادمای جدید ارتباط بگیر اونارو میخای چیکار

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم تلخ نیس با ادمای جدید ارتباط بگیر اونارو میخای چیکار

میخواستم دایره دوستامو بیشتر کنم خیر سرم چهار سال باهاشون درس خوندم یه جا 

آدم جدید از کجا بیارم 

سرکار که فقط همکارن

میخواستم دایره دوستامو بیشتر کنم خیر سرم چهار سال باهاشون درس خوندم یه جا آدم جدید از کجا بیارم سرکا ...

دوستای کم ولی عمیق بهتره تا ادمای زیاد دوهزاری

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.