2777
2789

چن دوقت پیشا خالم بهم گفت یه طلافروشه هست خیلی پسره خوبیه و مذهبیه و اینا گفت میخوام تورو بهش معرفی کنم 

من نازکردم و یکمم از جنس مردا میترسم. همونموقع  گفتم نمیخواد و اینا حتی عکسشم ندیدم واسه این که خالم بحثو کش نده ولی خالم منو معرفی کرده بود پسره خوشش اومده بود ولی من گفتم نه

تا این که چند وقت پیش خالم گفت پسره ازدواج کرده کنجکاو شدم رفتم عکسشو دیدم پشمام ریخت😅انقدر جداب بود و این که خیلی مذهبی و خداپرسته البته اینطور به نطر میرسه و پولدارم بود خیلی

خیلی پشیمونم همش حس میکنم یه مورد خیلی خوبو ازدست دادم

کیا مثل من بودن؟

امیدوارم خوشبخت بشن ولی خیلی حس بدیه آدم یه مورد خوبو از دست بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همزمان با پارتنرم تو رابطه بودم یه خاستگار داشتم مهندس بود یارو مامانش هم گفت پسرم میبره دور کل دنیارو میگرد یو غرق طلات میکنم و.. من ردش کردم چند ماه بعدش نامزد کرد پسره روز عقد یعنی اولین مراسمی ک داشتن 9 تا النگو ب دختره خریده بود پدر و ملدرش هم یه سرویس کت و کلفت طلا😅

اشکالی نداره دیگه بهش فکر نکن حتما قسمتت نبوده

ولی از این به بعد مورد خوبی پیش اومد یخورده آشنا شو. مذهبیایی که افراطی نیستن خشک نیستن و فقط خدا و پیغمبر رو دلی قبول دارن آدمای بسیار خوبین

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

می‌دونم نمیشه ب ادما اعتماد کرد اما خب تا اخر مه قرار نیس مجرد بمونی دیگه باید بری یکیو بشناسی بش اعتماد کنی 

پس یادت باشه هیچوخ ندیده نشناخته رد نکن کسیو 

ازین حس بی اعتمادیت در راستای خوبش استفاده کن مثلا دوره شناختتو سعی کن طولانی تر کنی 

ن که از ریشه نری سمتش

اونوقت اگه بفهمی من دو تا طلا فروش خیلی پیگیر رو مادرم رد کرد 

و خودم شرکت نفتی و بانکی رو رد کردم چی میگی 

مادرم از پولدارها می‌ترسید منم کلی خواستگار پولدار داشتم اصلا به جوری رفتار می‌کرد که نگم برات 

من همزمان با پارتنرم تو رابطه بودم یه خاستگار داشتم مهندس بود یارو مامانش هم گفت پسرم میبره دور کل د ...

چه سالی بود که ۹ تا النگو بهش داد 

مهندس چی بود که انقدر پولدار بود و جنتلمن؟

چه سالی بود که ۹ تا النگو بهش داد مهندس چی بود که انقدر پولدار بود و جنتلمن؟

تقریبا 4 سال پیش دقیقا چتد ماه بعدشم خودم نامزد کردم😧بعدها ک عکس پسره رو دبدم پرام ریخت ولی خب نانزدمو هم خیلی خیلی دوست داشتم 

تقریبا 4 سال پیش دقیقا چتد ماه بعدشم خودم نامزد کردم😧بعدها ک عکس پسره رو دبدم پرام ریخت ولی خب نانز ...

ولی شما با عشقت ازدواج کردی این خیلی خوبه 

ان شاءالله آنقدر غرق خوشبختی و آسایش باشید هی بگی الهی شکر که این انتخاب قسمتم شد