2777
2789
عنوان

واقعا مردم چطوری همسراشونو انتخاب میکننن

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 43 پست
چطوری دوست شدینچند سالتون بودپس چرا کسی از من خوشش نمیاد پوسیدم تو تنهایی 😔

اولین بار موقع برگشت از خیابون همو دیدیم اون موقع 23 سالم بود چند سال دوست بودیم 28 سالگی عقد کردیم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معرفی شدیم از طرف یه موسسه توی یه موسسه مذهبی بودم. خانوادش اومدن توی موسسه برای اینکه یه دختر مذهبی ...

اها

راضی هستین الان ؟

سمت ما از این چیزا نیست همه با دوستی ازدواج میکنن یه مدت با هم حرف میزنن دختر و پسر ، اگه راضی بودن بعدش خانواده میرن خاستگاری 

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

منم تنهام

مشکل من اینه که با هرکسی نمیتونم ارتباط برقرار کنم

یعنی اگه حسی به طرف نداشته باشم اون رابطه هم برام مثل تفریح و سرگرمی میمونه و هیچ وقت جدیش نمیگیرم

و الان که یکیو مثل سگ دوست دارم،اون منو دوست نداره

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

منم تنهاممشکل من اینه که با هرکسی نمیتونم ارتباط برقرار کنمیعنی اگه حسی به طرف نداشته باشم اون رابطه ...

منم درونگرام ارتباط با ادما برام سخته با هر کسی هم نمیتونم اخت بگیرم

من حتی کراشم ندارم

چ جالب پایدار باشین

ممنونم 

بهش فکر نکن همونی میشه که تو طالعت هست 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

اهاراضی هستین الان ؟سمت ما از این چیزا نیست همه با دوستی ازدواج میکنن یه مدت با هم حرف میزنن دختر و ...

آره راضی ام 

بخدا مستاجر طبقه پایین مامانم. با شوهرش بعد از 5 سال دوستی ازدواج کرد. مرده فحاشه و دست بزن داره. صدای عاروقش تا خونه مامانم که طبقه بالاس میاد. اینقدر روش بازه و پروعه. نمیدونم چطور حاضر شده بعد از این همه مثلا دوستی و آشنایی با این گاو عروسی کنه 

من خخخیلیییییی سخت پسندم چون به شدددت درونگرام صمیمیم با کسی نمیشم 

کلا یبار از یکی خوشم اومد باهمون نامزد کردم و الانم ک بهم خورده و واقا کسی به چشمم نمیاد

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

اولین بار موقع برگشت از خیابون همو دیدیم اون موقع 23 سالم بود چند سال دوست بودیم 28 سالگی عقد کردیم

چه قشنگ منم دوست دارم یکی عاشقم بشه 

ممنونم بهش فکر نکن همونی میشه که تو طالعت هست

نمیدونم

الان تو دوره پی ام اسم هر لحظه روی یه مودم‌ 

رفتم اینستا پروفایل همه دوستام دونفری بود با همسراشون بعضیاشون بچه هم دارن

از اون طرف دختر خالم عقد کرده 

یکم دلم برا خودم سوخت

اهاراضی هستین الان ؟سمت ما از این چیزا نیست همه با دوستی ازدواج میکنن یه مدت با هم حرف میزنن دختر و ...

اینکه اسمش دوستی نیستش همه قبل ازدواجشون یه چندماهی صرف شناخت میکنن