2777
2789
عنوان

ی چیز بگم بهم حمله نکنید

430 بازدید | 25 پست

تو این هفته دو تا گدا اومد دم در هر دو جوون بود هر دو می‌گفتن مریض داریم دومی زن بود خیلی جوون ما تازه این خونه اومدیم فکر کردم همسایه اس  

زنه حتی ی کارت شناسایی که مال بچه بود دستش بود بنظرتون کمک میکردم ؟  جفتشون جوون بود حدودا سی یا سی و چهار پنج نمیدونم چرا نمیتونم اعتماد کنم ی فیلم دیدم  مجازی دستش مشکل داشت می‌گفت روزی چهارتومن درامد دارم دنبال شوگرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوونن برن کار کنن دیگه انقدر از این کلاهبرداری ها زیاد شده آدم نمیدونه کی واقعا نیازمنده بهش کمک کنه

بخدا یکیش بود میگفت روزی چهار تومن درامد دارم جفت دستش مشکل داشت

والا من فقط به جاهای معتبر کمک میکنم یا کسایی که خودم یا خانوادم بشناسیمشون که نیاز مالی دارن واقعا  . گناهش هم گردن این کلاهبردارایی که اینجوری آدما رو بی اعتماد میکنن به نیازمندا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

تازه شوهرمن دیده بود بچه هم بغلشه بهم گفت یکم غذا بکش ببرم بدم بخورن گناه دارن غذامون ماکارونی بود با مخلفاتش ریختم برد داد جلو در خوردن😂البته که خودمم موافقش بودما