2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5996 بازدید | 275 پست
حتما داره تجربه کردم که بهت میگم بعد ۲۴ سال با دوست دختر قدیمش بهم خیانت کرد

بگردم چه سخته 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

پس مث شوهر منه،انگار بچس و نیاز ب توجه و محبت داره،ولی وقتی قهر میکنم داغون میشه قشنگگگگن خواب درست ...

شبیه منی. 

همسر منم اصلا زبون ریختن بلد نیس ولی رفتاری عالیه. همیشه حامی خوبی بوده. وقتی قهرم وحرف نمیزنم، از همه چی میفته. داغون میشه طفلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی این کسی رو تو زندگیش داره دیکه ثایتم شده

حالا خودت با خودت کنار بیا 

یا همینجوری قبولش کن یا جدا شو.

با مشاوره خوب صحبت کن. 

تو هم خ‌شگلی هم وضع مالیتون خوبه خواستگار میاد بازم مطمئن باش این آدم خوره جونته بازم تصمیم با خودت

شوهر من نه کادو و نه به خودش می‌رسید ولی تو عقد اونقدر برا رابطه اصرار داش که نگو چرا چون نیاز جنسی داشت حالا باز نمیدونم شاید شما خیلی غرور داری نمیاد پیشت ولی عجیبه که ی مرد معمولی ببخشید نمیاد بچسبه بهت تو‌خلوتت

اسی این کسی رو تو زندگیش داره دیکه ثایتم شدهحالا خودت با خودت کنار بیا یا همینجوری قبولش کن یا جدا ش ...

آره من آدم چارچوب داری هستم اون چیزی بهم نگفته و منم اصلا 

این تاپیک مال مرداد ماهه. بعدها نوشتی خواستگار ندارمقضیه چیه؟؟

کاربری دست دو نفره 

دقیقا برا همین میگم مجرداش خواستگار ندارن بعد چطور من 🥴

از کجا بفهمم مشکلی داره .چطوری .چون بروز نمی‌ده و بهشم نمیخوره مشکلی داشته باشه از این لحاظ براساس ت ...

عزیزم خوب از شما رو نمیبینه بنده خدا. مثلا تعارف نمیکنی بیاد یا ذوقتو نشونش نمیدی ،با خودش میگه زیاد مزاحمشون نباشم. 

غرورتو بزار کنار تادلسرد نشده. لااقل تو همین عقدی بشناسیش. 

بله درست میگین واقعا طلاق آخرین راهه بعدش شاید حسرت خیلی چیزا رو بخورم .. و من میمونم و ی حال روحی د ...

چشمتونو رو خیلی از خوبیاش بستی. رو نمیبینه ازتون خجالت میکشه. شما یکم ذوق نشون بده . مثلا وقتی میاد دیدنشون بزار خوشحال رو تو رفتارتون تو لبخندتون، تو چشماتون ببینه. 

شما برو جلو محکم بغلش کن ،بوسش کن. بزاربفهمه از دیدنش ذوق داری

چشمتونو رو خیلی از خوبیاش بستی. رو نمیبینه ازتون خجالت میکشه. شما یکم ذوق نشون بده . مثلا وقتی میاد ...

ببین من فیزیکی چون نزدیکم نمیشه اونطور نمیتونم نزدیک بشم خجالت میکشم و ازم ده سالی بزرگ تره و یکم معذبم جلوش ولی 

کلامی خیلی گفتم بیاد خیلی خوشحال شدم وهمیشه هم حرفو و اصرارم همینه که بیاد 

خیانت عاطفی کرده در آخر فهمیدم اونا مال زمانیه که نمی‌دونستم خیانت عاطفی می‌کرده 

متولد ابان ماه نیس احیانن

چند صفحه ی اخرشو بخون اون زمان نمی‌دونستم یک کسی تو زندگیش بوده و هنوز تماس و دارن