2777
2789
عنوان

بیاید سرگرمی تکراری خدا با بعضی بنده هاشو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 92 پست
یونس تقاص پس داد یه حرفی زد که سر این حرفش تقاص پس داد بعد موقعی که شکم نهنگ بود براش همه چیز آشکا ...

آناتومی بدن نهنگ دیدی ؟!

برو تو گوگل ببین

اصلأ غیر ممکنه انسان بتونه در بدن نهنگ بمونه 

نهنگ ۴ معده داره با اسید بشدت بالا که در چند دقیقه استخوان هاتم ذوب می‌کنه 

نهنگ شکم نداره

حالت

یونس چجوری در شکم نهنگ بوده ؟!

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب جواب منطقی نداریدیونس چجوری تو شکم نهنگ بوده ؟حتماً میگید خدا خواسته چون تا خدا نخواد برگی از در ...

اولا که خداوند با اسباب کار انجام میده

یعنی هیچ کاری رو بدون اسبابش انجام نمیده

مثلا بخوای غذا بپزی بدون مواد اولیه و ظرف و حرارت نمیشه، این اسباب باید باشن تا غذا پخته بشه

ثانیا بعضی اتفاقات معجزه ی خداست، بعنی بدون اسباب انجام میشه، تا به بندگانی که باور ندارن خدا و پیامبرشو، قدرت خدا اثبات بشه

مثل زنده موندن یونس در شکم نهنگ، مثل زنده موندن ابراهیمدر آتش، مثل عبور موسی و بنی اسرائیل از رود نیل

مثل پرواز سلیمان با باد

مثل عصای موسی که اژدها شد

مثل زلیخای پیر و کور که جوان و بینا شدو وو و

معجزه نیازی به اسباب نداره، که هرچند اونا هم ممکنه علتهایی داشته باشن که فعلا از علم بشر خارجه!

بعد

خدا قادر مطلقه، یعنی به همه کاری تواناست

همه ی دنیا و زمین و آسمان تحت فرمانشن، 

درسته که هیچ اتفاقی بدون خواست خدا نمیفته و تقدیر از قبل نوشته شده

ولی خداوند به انسان اختیار داده که مسیر زندگی خودشو انتخاب کنه، حالا تو این مسیر اگه بر اساس معیارهای الهی انتخاب کنه، خدا هم پشتشه ولی اگر بر خلاف معیارهای الهی انتخاب کنه این انسانه که پشت به خدا کرده!

اللّهم عجّل لولیک الفرج
ببین تو نماز میخونی

من قبلاً متاسفانه به این مزخرفات اعتقاد داشتم هرچقدر بیشتر جلو رفتم بیشتر فهمیدم اشتباه میکنم اما الان تمام تلاشم اینکه آدما را از کم تا زیاد از این مزخرفات به اسم خدا و دین نجات بدم چون کلید موفقیت انسان زمانی هست بفهمد هیچ خدایی وجود ندارد بحث را هم از اسم و داستان خدا شروع می‌کنم 

آرزو دارم روزی برسه هیچکس به موجود خیالی به اسم خدا و خرافات دین گرفتار نباشد 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

آناتومی بدن نهنگ دیدی ؟!برو تو گوگل ببیناصلأ غیر ممکنه انسان بتونه در بدن نهنگ بمونه نهنگ ۴ معده دار ...

داری میگی غیر ممکنه.    خدا غیر ممکنه و ممکن میکنه    تو فقط یونس و نگیر تو برو فک کن که زن نبی ابراهیم.   با سن زیاد وکهولت چطور باردار شد تو برو ببین که چطور بدون اینکه ازدواج کنه صاحب پسر شد.  تو برو ببین که چطور تو صحرا بدون آب آب زمزم فوران کرد  تو اصلا میدونی خدا کیه وچطور تو میدونی توالان به لطف خدا زنده یی. تو الان میدونی که تو بالطف خدا داری نفس میکشی 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
اولا که خداوند با اسباب کار انجام میدهیعنی هیچ کاری رو بدون اسبابش انجام نمیدهمثلا بخوای غذا بپزی بد ...

خب بازم انسان اختیار عمل نداره اگر خدا از آینده اش و تصمیمش خبر داره اگرم خبر نداره خدا قادر مطلق نیست 

اگر فقط خدا از یک ثانیه آینده تو خبر داشته باشد تو اختیار نداری

اگرم خدا از تصمیمات که من میگیرم خبر نداشته باشد از اول که اونم دانای کامل و قادر مطلق نیست 

داری میگی غیر ممکنه. خدا غیر ممکنه و ممکن میکنه تو فقط یونس و نگیر تو برو فک کن که زن نبی ابرا ...

خب پس خدا تو تمام مسائل زندگی من حتی نفس کشیدن خبر داره پس مشکلات من هم بهش مربوطه ..

بعد کدوم سنگ نوشته یا کتاب معتبر 

یا نوشته چنین داستان های را تایید کرده ؟!

در هیچ کجای تاریخ نه اسمی از یوسف هست نه از موسی

حتی جدیدا محققان به این رسیدن محمد ، علی ، یزید، معاویه ،... وجود تاریخی ندارن فقط داستان ها ساختگی دهن به دهن شده است 

من قبلاً متاسفانه به این مزخرفات اعتقاد داشتم هرچقدر بیشتر جلو رفتم بیشتر فهمیدم اشتباه میکنم اما ال ...

تو خودتو نجات بده  جانم موقعی که شیطان. به خدا گفت مهلت بده که تمام آدمای که خلقت کردی وبندلزم تو جهنم بش گفت برو.    هرکی عاشقته میاد دنبالت تو این فکر مزخرف خودتو برا خودت وامثال خودت بزار نه تو نو بزرگ ازتو میتونه این حرفای چرتو برما القا کنه 

تو یک انسانی اگر خدا از آینده تو باخبر باشه تو اختیار عمل نداریاگر از آینده ات باخبر نباشه اختیار عم ...

ببین خدا کل دنیا رو خلق کرده و هر چیزی در این دنیا اتفاق میفته، بوجود میاد و از بین میره، همه چیز رو خودش خلق کرده.

با مثال بگم، یه بازی رایانه ای رو یه نفر میسازه، بازی مثلا معماییه، مسیرای مختلفی داره تا به مرحله ی آخر برسه و تموم شه،

بلاتشبیه، فرض کنیم سازنده ی بازی رو خدا درنظر بگیریم

بازی رو دنیا و گیمر رو ما انسانها

اون سازنده ی بازی(خدا) همه ی مسیرها و کد مخفی ها و راههای انحرافی و... همه چی رو بلده چون خودش ساخته 

این گیمر هست که تصمیم میگیره از کدوم مسیر بره، هر مرحله رو چجوری رد کنه، اختیار با خودشه مراحلو انتخاب و بازی کنه

ولی در اصل همه ی این مراحل رو سازنده ساخته.

اختیار ما اینه، خدا از همه ی مسیرها خبر داره، 

این ما هستیم که انتخاب میکنیم از کدوم مسیر و چجوری بریم.

این اختیار مارو نقض نمیکنه 

فقط عالم بودن خدا رو به همه چیز اثبات میکنخ

اللّهم عجّل لولیک الفرج
تو خودتو نجات بده جانم موقعی که شیطان. به خدا گفت مهلت بده که تمام آدمای که خلقت کردی وبندلزم تو جه ...

تو جهل خودت بمان و در بدبختی دست و پا بزن 

ولی یادت باشه روزی که به هیچ خوردی 

خدا رو تو وجودت بکش 

اونوقت میبینی چجوری قدرتمند میشی 

خب پس خدا تو تمام مسائل زندگی من حتی نفس کشیدن خبر داره پس مشکلات من هم بهش مربوطه ..بعد کدوم سنگ نو ...

آره گلم فقط خدا تو قرآن یه چیزی وگفته که بت بگم اذا خاطبوک الجاهلون قولو سلاما 

بعد هنوز یک عده اعتقاد دارنخدا بخشنده و مهربان خدا بنده هاشو دوست دارهخدا صلاح همه را میخواد کار خدا ...

من دیگه ندارم 

بعضی ها انگار ذاتن برای درد کشیدن متولد شدن 

هیچگونه عدالتی هم وجود نداره 

یک هم با یک هیچوقت برابر نیست 

خیلی‌ وقته یه خونه تکونی تو تفکراتم کردم و حقایق رو باور کردم 

این کاربری دومم هست 

ببین خدا کل دنیا رو خلق کرده و هر چیزی در این دنیا اتفاق میفته، بوجود میاد و از بین میره، همه چیز رو ...

پس خدا دانای کامل و قادر مطلق نیست 

چون خبر نداره من از کدوم مسیر میرم

او از آینده همه مسیر ها خبر داره

اما از مسیری که من انتخاب می‌کنم نه

پس خدا دانای کامل و مطلق نیست