2777
2789
عنوان

بیاید سرگرمی تکراری خدا با بعضی بنده هاشو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 92 پست
پس خدا دانای کامل و قادر مطلق نیست چون خبر نداره من از کدوم مسیر میرماو از آینده همه مسیر ها خبر دار ...

رو چه حسابی میگی خبر نداره؟

خدا بصیره یعنی بیناست همه چیز رو میبینه و خبر داره.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
من قبلاً متاسفانه به این مزخرفات اعتقاد داشتم هرچقدر بیشتر جلو رفتم بیشتر فهمیدم اشتباه میکنم اما ال ...

لطفا سرت تو زندگی خودت باشه به دین مردم کار نداشته باش تو خدا نداری تمام کلماتت بوی رنج و اظطراب میده ما ک خدا داریم اینطور نیستیم کی واقعا داره زندگی میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو جهل خودت بمان و در بدبختی دست و پا بزن ولی یادت باشه روزی که به هیچ خوردی خدا رو تو وجودت بکش اون ...

افتخار میکنم که تو جهل خودم هستم ولی یه چیزی یادت باشه   تا چند ماه دیگه خودتو براهمه چیز آماده کن 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

💠 یک جوک که به آن نمی خندید !

🔸خدا وقتی بخواهد کسی را عزیز کند، عدّه زیادی از مردم جمع می شوند که نگذارند او عزیز شود. ( جوک اول)

🔸بخش زیادی از مردم جمع می شوند یکی را عزیز کنند خدا نمی خواهد! (جوک دوم)

💫 ما به این دو جوک نمی‌خندیم چون فرشته ها به آن می‌خندند.

🌺🍃🌺🍃 

خب آره این همه ظلم تو دنیا سالها طول می‌کشه خدا هم کاری نداره ظلم به بچه ها تجاوز چرا خدا اجازه میده ...

موقعی که خداوند متعال انسانو خلقت کردفرشته ها ناراحت شدن گفتن که برای چی خلقت کردی  انسان خون میریزه انسان همه کار میکنه خدا بشون اسم داد وبشون گفت بخونید نتونستن بخونن به خدا گفتن که ای خدا چیزی رو که تو به ما یاد دادی انجام میدیم ولی وقتی به انسان گفت بخون انسان خوند ...بعد گفت که انی اعلم وانتم لاتعلمون     

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
وقتی اینجور آدما دنیارو گرفتن کی ظهور کنه

نه ممکن این ی کاربر خیلی سن پایین باشه که فشار روحی زیادی رو متحمل شده و قابل جبران هست به چشم ی خواهر ی همنوع ببینیم عزیزم خدا عاقبت هممون رو ختم بخیر کنه

خداوند متعال همه آدمارو قشنگ سر هر ساعتی ووقتی معین کرده که چطور وچه ساعتی وبه دست چه کسی تموم بشه ...

اصلا فهمیدی چی گفتم 🤔

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔