2777
2789
عنوان

بیاید سرگرمی تکراری خدا با بعضی بنده هاشو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 92 پست
منم یه مدته اعتقامو از دست دادم اینکه میگن همه چی دست خداست ،اینکه میگن تا خدا نخواد برگی از درخت نم ...

خدا کجا میگه دنیام عدالت داره؟

میگه که دنبا به مضحکه است حدیثه/:

نصف قران داره میگه دنیا فقط محل امتحانه

البته خب اینکه ما زیاد به امتحان و..معتقد نباشیم طبیعیه

چون انسان همه چیز رو الان میخواد 

اون جریان تجاوز و..در اثر معادلات دنیایی و ادما به وحود میاد نه خدا

وقتی ینفر عذابی میکشه خب خدا هم ازش انتظار کمتری داره یا عذابشو کمتر میکنه

استدراج یه سنته یعنی درجه به درجه به عذاب نزدیک شدن...به قولی یعنی هی خوشی میدم به یکی تا اصن دیگه صدا نکنه خدا رو .

من قبلاً متاسفانه به این مزخرفات اعتقاد داشتم هرچقدر بیشتر جلو رفتم بیشتر فهمیدم اشتباه میکنم اما ال ...

خدا ثابت شدست

با علم فلسلفه که مختص به خودشه

پنجاه برهان داریم در خصوص اثبات خدا!

اون شک و تردیدایی که دارین سوالن باید با متحصص نه هر متخصصی هم بلد نیس در میون بذارید همشون جواب دارن

شما معتقد نیستید قبول

اما عقیده ای که ازش مطمئن نیستین رو چطور تبلیغ میکنید!

اتییست های واقعی میگن ما در خصوص اثبات خدا در زیست شناسی دلیلی پیدا نکردیم،ولی هیچ وقت به طور قطعی نمیگن خدا وجود نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شما می‌تونه یک سنگ خلق کنه که خودش نتونه بلند کنه؟اگر آره که دیگه قادر مطلق نیست اگر نه که خالق ...

خودش میتونه بلند کنه

نمی خواد بلند کنه!

چون دنیا واسه رسیدن به تمام خواسته ها افریده نشده

خب این که مشخصه دنیا عدالت نداره اگه داشت که همه باید بکسان بودن و یکسان بودن،خب کلا زندگی رو میریزه بهم...

ما به عنوان یه انسان چقدر عدالت داریم؟

هیچییی...تقریبا اکثر ادما..خدا که عدالت داره خیلیم داره ولی اینکه یکی مثلا پول طرف که دست خودش نیست قیافه که دست خودش نیست براش مهمه این عدالته؟

خواه ناخواه هرچیم بگی اینا تو رفتارت موثره

کی خود خدا در خصوص عدالت این دنیا گفته؟

البته حق میدم که اکثرا اعتقادی به اون دنیا ندارن.باشه قبول.به اون صورت کلیشه ای نه ولی این تنها اعتقاد منطقیه