2777
2789
عنوان

بیاید سرگرمی تکراری خدا با بعضی بنده هاشو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 92 پست
دین شما یونس تو شکم نهنگ زندگی کرده یا نوح سفر دریایی دور دنیا رفته حیوانات جمع کرده همین یک داستان ...

مطمئن بودم پیامی که میدی حاوی توهین خواهد بود

چون جواب منطقی نخواهی داشت! 

اللّهم عجّل لولیک الفرج
آفرین که به این فهم الان رسیدی پس خدایی وجود ندارهپس دعا کردن و شکر گفتن مثل کفر گفتن و گلایه بی تاث ...

خدا داره میگه من بت عقل دادم دیگه خودت باید سنگ تموم بزاری 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ها هستن از بچگی تو دنیا سادگی بچگی عاشق شدن تا ۳۰ سالگی فقط پای اون طرف ماندن این عشق ها دروغه؟ ...

خودتم میگی تو دنیای ساده بچگی 

خودش بهش بال و پر داده و این حسو رشد داده تو خودش

حالا این عشق کاذب یکطرفه بوده و طرف مقابل علاقه نداشته یا شرایط خانوادگی و زندگی مانع این وصلت شده تقصیر خدا چیه ؟

تو دین ما ، عشق واقعی فقط با خدا معنا پیدا میکنه ، اون چیزی که بین آدماست ، علاقه و وابستگی و دوست داشتنه ، که خودمون باید مدیریت و کنترلش کنیم و با عقل تصمیم بگیریم کیو دوست داشته باشیم 

بشخصه به عشق در یک نگاه اعتقادی ندارم ، اون علاقه کاذب هست که اگه خودمون رشدش بدیم اذیتمون میکنه 

وقتی محبت حقیقیو میتونی بچشی که با عقل و منطق بری جلو ، قلبتو سفت بگیری که هرکسی نره توش ، چشماتم کنترل کنی ، چرا خدا گفته به نامحرم نگاه نکنین ؟ و فقط دونفر که واقعا قراره ازدواج کنن میتونن بهم نگاه کنن 

بخاطر همینه که اول باید با عقل جلو رفت و وقتی هردو همو پسندیدن و شبیه بهم بودن ، به مرور محبت بینشون شکل بگیره و هردو واسه پایدار بودن این علاقه و محبت تلاش کنن 

عاشق خوابم 🦥💜

اگه تحقیق نمیکردی چی مشدی🤣🤣🤣

تو ذهنت بسته است هر انسان عاقلی دو روز با خودش فکر کنه

وجودیت خدا را زیر سوال میبره این‌قدر تناقض وجود داره

که هیچ عقل که فکر کنه خدا را قبول نمیکنه 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

تو ذهنت بسته است هر انسان عاقلی دو روز با خودش فکر کنهوجودیت خدا را زیر سوال میبره این‌قدر تناقض وجو ...

عقل خودت وامثال خودت اینو میگن.  همه که نباید برن جهنم 

خدا داره میگه من بت عقل دادم دیگه خودت باید سنگ تموم بزاری

خب اگر عقل و اختیار عمل دارم

خدا هم دخالت نمیکنه 

پس چرا شکر کنیم و دعا کنیم؟

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

خودتم میگی تو دنیای ساده بچگی خودش بهش بال و پر داده و این حسو رشد داده تو خودشحالا این عشق کاذب یکط ...

بازم بی ربطه خدا میگه تا من نخوام برگی از شاخه درخت نمی‌افته پس وقتی مهر یکی تو دل یکی قرار میگیره حتما خواسته و کار خداست 

خب اگر عقل و اختیار عمل دارمخدا هم دخالت نمیکنه پس چرا شکر کنیم و دعا کنیم؟

مگه الان خداوند منتظر تو نشسته که کی شکر کنی وکی کفر کنی عزیز دلم اینا همشون تو نامه ی اعمالت نوشته میشه.    

خانم عزیز رفته تحقیق کرده اومده اینجا مخاطب جمع کنه که بگیم آره

چی بگم

میگه چندبار قرآن و تفسیر و‌نهج البلاغه رو‌خونده

باور کن حتی از کنار کتابای تفسیر رد هم نشده

از قرآن و نهج البلاغه هم فقط اسم روی جلد رو خونده!

اللّهم عجّل لولیک الفرج
مطمئن بودم پیامی که میدی حاوی توهین خواهد بودچون جواب منطقی نخواهی داشت!

خوب جواب منطقی ندارید

یونس چجوری تو شکم نهنگ بوده ؟

حتماً میگید خدا خواسته چون تا خدا نخواد برگی از درخت نمیافته ؟! بعد چجوری تمام مسائل و مشکلات زندگی آدما به اون ربط نداره و دخالت نمیکنه ؟ اگر قراره تو خوب و بد ما دخالت نکنه

ما چرا باید دعا کنیم و شکر بگیم و ازش چیزی بخوایم 

بازم بی ربطه خدا میگه تا من نخوام برگی از شاخه درخت نمی‌افته پس وقتی مهر یکی تو دل یکی قرار میگیره ح ...

خواست خداس که تو نفهم بیشتر حواستو جمع کنی که دیگه از هرکسی نیش نخوری حواستو جمع کنی که درست انتخاب کنی که حواستو جمع کنی دیگه عاشق هیچکس نشی حالا فهمیدی 

چی بگممیگه چندبار قرآن و تفسیر و‌نهج البلاغه رو‌خوندهباور کن حتی از کنار کتابای تفسیر رد هم نشدهاز ق ...

تو یک انسانی 

اگر خدا از آینده تو باخبر باشه تو اختیار عمل نداری

اگر از آینده ات باخبر نباشه اختیار عمل داری

اگر خدا از آینده ات خبر داره که دیگه خلقت و بعدش بهشت و جهنم بی معنیه اگر خبر نداره خدا کامل نیست و قادر متعال نیست..

حتما میگی خدا به ما اختیار عمل داره از تصمیم ما باخبره

اما بازم فکر کن اگر از تصمیم ما هم خبر داره پس بازم ما اختیار عمل نداریم خدا اگر از آینده خبر داره اختیار انسان اهمیت نداره

بازم خلقت بی معنیه

اگر خبر نداره پس خودش کامل نیست 

خواست خداس که تو نفهم بیشتر حواستو جمع کنی که دیگه از هرکسی نیش نخوری حواستو جمع کنی که درست انتخاب ...

تو یک انسانی 

اگر خدا از آینده تو باخبر باشه تو اختیار عمل نداری

اگر از آینده ات باخبر نباشه اختیار عمل داری

اگر خدا از آینده ات خبر داره که دیگه خلقت و بعدش بهشت و جهنم بی معنیه اگر خبر نداره خدا کامل نیست و قادر متعال نیست..

حتما میگی خدا به ما اختیار عمل داره از تصمیم ما باخبره

اما بازم فکر کن اگر از تصمیم ما هم خبر داره پس بازم ما اختیار عمل نداریم خدا اگر از آینده خبر داره اختیار انسان اهمیت نداره

بازم خلقت بی معنیه

اگر خبر نداره پس خودش کامل نیست

در هر صورت خدا اگر از یک ثانیه آینده بشر خبر داشته باشه

اختیار عمل زیر سوال می‌ره 

تو که مفسر دینی اینو جواب بده

خوب جواب منطقی نداریدیونس چجوری تو شکم نهنگ بوده ؟حتماً میگید خدا خواسته چون تا خدا نخواد برگی از در ...

یونس تقاص پس داد یه حرفی زد که سر این حرفش تقاص پس داد بعد موقعی که شکم نهنگ بود   براش همه چیز آشکار شد از طریق شکم نهنگ   بعد همونجا پشیمون شد. واز خدا عذر خواهی کرد  اصلا تو از عظمت خدا چه میدونی