2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده جن عاشق اونو به مرز طلاق کشونده باشه و طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 62 پست
دقیقا میگه می‌دونم بیرون خبری نیست ولی نمیتونم و..دختر ساده ای هست اهل دوستی و...نیست خاطر خواهی هم ...

عزیزم نمیدونه اون بیرونوبرای زن مطلقه چه جهنمی هست

نمیدونه ادم اکر کار میدا کنه ، چقدر تحمل آدمها و زیر آب زدن هاشون سخته ، نمیدونه موقع پریودم و سرماخوردگی سر کار رفتن یعنی چی، نمیدونه همه بخوان مزه ات کنن و برن یعنی چی

، نمیدونه دنباله شوهر گشتن چقدر سخته

نمیدونه بعد یه سنی مجردی یعنی چی، مادر نشدن یعنی چی

عزیزم نمیدونه اون بیرونوبرای زن مطلقه چه جهنمی هستنمیدونه ادم اکر کار میدا کنه ، چقدر تحمل آدمها و ز ...

🥺🥺🥺

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیدونه اون بیرونوبرای زن مطلقه چه جهنمی هستنمیدونه ادم اکر کار میدا کنه ، چقدر تحمل آدمها و ز ...

همه اینا رو هم می‌دونه نمی‌دونم چش شده اصلا اینطوری نبود 

شما طلاق گرفتی 

سر چی 

همه اینا رو هم می‌دونه نمی‌دونم چش شده اصلا اینطوری نبود

عمرا اگر بدونه، منی که ۳۵ ازدواج کردم میدونم

شنیدن کی بود مانند دیدن.فکر میکنه هر وقت بخواد ازدواج میکنه دوباره

عمرا اگر بدونه، منی که ۳۵ ازدواج کردم میدونمشنیدن کی بود مانند دیدن.فکر میکنه هر وقت بخواد ازدواج می ...

اون سن ازدواج خوبی داشتی 

نه ولی سن بالا ازدواج کردمدختر کمی سنش میره بالا عین مطلقه باهاش رفتار میشهیعنی که کسی تو رو نگرفت و ...

آره درسته متاسفانه 

اون سن ازدواج خوبی داشتی

بله شکر خدا، اما دهنم سرویس شد

خوب ولی دوستم تو ۲۰ سالگی جدا شد، همه اش میگفت زود ازدواج کردم و فلان

شوهرش دوست دیگرون رو گرفت ، الان این دوستم ۴۵ ساله هست و دیگه نتونستم ازدواج کنه و خیلی پشیمون

شوهر سابقش وضع مالی خوبی،  دو تا بچه داره، چون دوست دیگرون هست ، ازش خبر داریم

بله شکر خدا، اما دهنم سرویس شدخوب ولی دوستم تو ۲۰ سالگی جدا شد، همه اش میگفت زود ازدواج کردم و فلانش ...

چرا ازش جدا شد 

چرا ازش جدا شد

به دلایل همین دوست تو، خوشی زد زیر دلش

الان خیلی پشیمونه ولی خوب چه فایده

تنهاست، بچه نداره، تنها زندگی میکنه ، پدر و مادرش فوت شدن، برادرهاش هم سر زندگی خودشون هستن

به دلایل همین دوست تو، خوشی زد زیر دلشالان خیلی پشیمونه ولی خوب چه فایدهتنهاست، بچه نداره، تنها زندگ ...

بی دلیل جدا شد 

دوست من دست خودش نیست میگه زندگیمو دوست دارم شوهرم و دوست دارم ولی نمیشه نمیتونم

انگار اصلا دست خودش نیست 

مشکلات کوچیک مثل شغل ثابت نداشتن شوهرش تو چشمش بزرگ شده

به دلایل همین دوست تو، خوشی زد زیر دلشالان خیلی پشیمونه ولی خوب چه فایدهتنهاست، بچه نداره، تنها زندگ ...

شما ازدواجت خوبه چقدر فاصله سنی داره با شوهرت ؟

من خودمم جدا شدم بخاطر خیانت عاطفی 

برا همین خودم تجربشو دارم خیلی نصیحتش میکنم