الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب پس چرا الان تا مرز طلاق رفته چند ماهه و دارن جدا میشن
عزیزم ایناکه گفتی نیاز به روانپزشک داره نه مشاور حتی بهش میگن اختلال دو قطبی و چیزای دیگه باید بررسی بشه دارو بگیره تا خوب بشه من یکی رو میشناسم که اونم همین بود سریع بره یک روانپزشک عالی و ماهر
مطمئنی مشکل روانپزشکی هست؟چون رفته دارو هم مصرف کرده دکتر تشخیص دو قطبی نداده بهش
اره چون یکی از نزدیکای منم همین رفتارا داشت وقتی دارو گرفت آروم شد برگشت به زندگیش اون افسردگی و پرخاشگری و بیش فعالی درمان نشده داشت الانم تا دوز داروهاش بهم میخوره سرناسازگاریش با شوهر بچه و … شروع میشه
ن آخه اولش مشکلی نداشته دختر خوبیه با هیچ پسری تا حالا نبوده خیلی بهش نزدیکم اهل این چیزا نیست
عزیزم اون دختر از ازدواج توقع و ذهنیتش چیز دیگه بوده، فکر میکنه که باید حلوا حلوا کنن، حالا هر گذشته ای داشته و اتفاقا چون دورهاش رو نزده، فکر میکنه بیرون خبری هست، طلاق میگه