دخترم کلاس سومه تا امسال همه سوالا و تکالیفشو معلمشون تو شاد میذاشت ولی امسال معلمشون گفته این بچه ها خیلی تنبل بار اومدن نمیدونم خیلی کند نویسن من همه سوالارو تو کلاس میگم بنویسن داخل کتاب و تکالیفو تو دفترچشون بنویسن و داستان از اونجا شروع شده الان یه ماهه هر روز یه چیزی رو ناقص میازه یا تکالیفو یا سوالارو جا میندازه یا جوابارو قاطی هم میکنه دیگه روانیم کرده خسته شدم از بس رفتم پی وی دیگران بگم یه عکس از فلان صفحه میدین.اینم بگم درس خونه ها درسش خوبه فقط این مورد منو شدیدا اذیت میکنه چه راهکاری میدین بهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تقصیر معلمه خب یهویی تغییر سبک داده توقع دارید بچه یهویی یاد بگیره خب کم کم یاد میگیره
چن بار بعضی از مامانا درخواست کردن برگشته گفته ۳۰ثانیه ازم زمان نمیگیره سوالارو بنویسم تو شاد ولی نمینویسم به بچه هاتون بگین حواسشونو تو کلاس جم کنن درس حسابی بنویسن.دختر منم مینویسه ولی قاطی میکنه میبینی جای سوال یکو با دو قاطی کرد یا سوال ۳رو جا انداخت
خب چون رفتی پرسیدی عادت کرده دو بار بزا ناقص ببره حواسشو جمع میکنه مطمعنه تو براش جور میکنی دقت نمیک ...
میترسم خراب بشه بعد عادت کنه 😭کلا یه جَوی پیش اومده ها هر روز از مدرسه میرسه کتابا رو هواس هر روز قول میده دقیق بنویسه میاد میبینم ناقص داره جالبش اینه خودشم متوجه نیس ک اصلا کجا رو جا به جا نوشته کجارو جا انداخته من تو خونه نشونش میدم