2777
2789
عنوان

کسایی ک مادرشون فوت کرده بیان

275 بازدید | 43 پست

سلام چطورین شما چطور با مرگ مادرتون کنار اومدین؟ من شده بیشتر از یکسال دارم دیوونه میشم به روحش قسم اصلا نشده ی روز تو فکرش نباشم شبا خواب ندارم ساعت ۱۲ شب میرم بخوابم تا دو سه صبح میبینم دارم با خودمو خاطراتش سر میکنم از همه چیز خستم بریدم بی انگیزم تنها راه نتجاتمو تو این میبینم برم پیش مامانم بعضیا رو میبینم راحت کنار اومدن با این قضیه من میگم پس چرا من نمیتونم جیگرم سوراخ شده ی روزایی میزنم به بی عاری میگم کمتر یادش کنم مرد از زجرو مریضیاش راحت شد بعد میگم اخه چرا مامان مظلوم من ک هیچی از زندگی نفهمید ۵۰ سال خدا بهش عمر داد ۱۵ سالشو با درد جسمی و مریضی گذروند و قبلشم درد روحی کشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته 

و کاملا حق داری 

ولی وقتی با عذاب و گریه و ناراحتی چیزی درست نمیشه 

به جای اون نذر بده 

صلوات و فاتحه بفرست 

روحشون شاد باشه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

برا مامان منم همین بود ده سال با سرطان جنگید.منو خواهرم متفاوت بودیم باهم اون خوابش زیاد شده بود عصابش بهم ریخته بود حوصله بچه هاشو نداشت منم کم خواب شده بودم همش تو گوشی بودم صب تا شب خودمو تو اتاق حبس میکردم.الان دوسال ازش گذشته یکم همه چی بهتره.هر کسی یه زمانی نیاز داره برا همه متفاوته.ولی هرچقد بتونی سرتو گرم کنی راحتتر میتونی کناربیای

روحشون شاد ، خدا بهتون صبر و ارامش بده 

من ۱۳ سالم بود   ۱۹ سال مادرم فوت شده 

اون موقع دکتر کلی بهم قرص آرام بخش داده بود نود درصد خواب بودم   بعدشم که دیگه درس پ مدرسه و کار خونه و بچه کوچیک تر از خودم بود  و درگیری    هنوزم فراموش نکردم   هنوزم خیلی روزا جیگرم خون  باید کنار بیای دیگه زندگی همین  

13,سال میگذره و هر بار حس میکنم داغش تازه ست اصلا نه فراموش میشه نه از شدتش کم ...من مادر سه تا بچم ولی گاهی از دل تنگی سرمو رو پای دخترام میذارم و آروم اشک میریزم من بی مادرم و زجه میزنم تا سبک شم 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین