2777
2789
عنوان

کسایی ک مادرشون فوت کرده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 43 پست
خدا رحمتشون کنه میفهممم چی‌میگی کلا میدونم تو دلت چی میگذره دختریو میبینم ک واس مامانش ناز میکنه باه ...

خدامادرشماروهم رحمت کنه

اره خیلی حس بدیه

آدماتاچیزی رو ازدست ندادن قدرشو نمیدونن

قربونت برم عزیزم آره میدونم خیلی سخت سعی کنین بیشتر کنار مادرتون باشین

ممنون عزیز

اگه این شوهرا بزارن و غر نزنن

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتشون کنه میفهممم چی‌میگی کلا میدونم تو دلت چی میگذره دختریو میبینم ک واس مامانش ناز میکنه باه ...

خدا صبرت بده

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

عزیزم خدا رحمتش کنه اون دنیا فارغ از هر درد ورنجی این دنیا همش عذابه واسه اموات اونجا بدون رنج ونارا ...

خدا رحمت کنه پدرتونو من تموم دلخوشیم اون بود من کلی ارزو داشتم واسش اون ب من قول داده بود بچه هامو ببینه اون نمیتونست من انقد زود ول کنه بخدا قسم ۲۳ سال مادرم بود یاد ندارم ی کوفت بهم گفته باشه من پدرم داداشم شاید ادمای بدیم باشیم ولی اون ی فزشته بود من اگ زندگیم بد میشد میگفتم بخاطر مامانم زندگی میکنم حالا ک اون نیست انگیزه ندارم. من حتی اونقدر مذهبی نیستم ب دنیای بعداز مرگ اعتقاد داشته باشم کلی از قسمتای برنامه پس از مرگو دیدم فایده داشته باشه کتاب خوندم حداقل فک کنم اون دینا جای مامانم خوبه اما ی چیزی تو ذهنم میگه همه چی تموم شده دیگ

خدا رحمتش کنه چقدر عزیز بود که از دلت کنده نمیشه ولی میدونی چیه گاهی مرگ پدر ومادر جایی خوبه که مرگ ...

ممنونم ازت من حاظر بودم ده تا بچه قربونی کنم همون یدونه مامانمو خدا ازم نگیره

🙂هممون میمیریم اینک چطور و کی یکمی از حاد بودنش کم میکنه خیلی میگن کسی یهویی با تصادف یا سکته و این ...

درکت میکنم .اتفاقا جون درد میکشیده و خدابیامرز راحت شده از درد کشیدن باید بهتر بتونی کنار بیای

لطفا لایک نکنید .

برا مامان منم همین بود ده سال با سرطان جنگید.منو خواهرم متفاوت بودیم باهم اون خوابش زیاد شده بود عصا ...

خدا رحمتشون کنه عزیزدلم من داداشم‌میگه داغونم اما زن گرفت عروسیشو گرفت تو این مدت عصبی تر شده ها ولی داره زندگیشو میکنه اما من حتی حوصله شوهرمو ی قرون ندارم زندگیم ریختو پاشو داغون شده

سال ۹۷ مادرم فوت کرد هیچ کس خبر نداشت. پدرم تا چند ساعت گوشیش خاموش بود رفته بود باغ خواهر وسطی خارج ...

عزیزدلم چقد سخت و درد ناک کی از خواهر کوچیکه مراقبت کرد؟ مطمعنم روزای سختیو گذروندین با هیچ چیز جبران نمیشه این دردا اما کاش خدا واقعا براتون اساسی ی جبران کنه

عزیزدلم چقد سخت و درد ناک کی از خواهر کوچیکه مراقبت کرد؟ مطمعنم روزای سختیو گذروندین با هیچ چیز جبرا ...

با پدرم زندگی میکنه و من همیشه هواشو دارم ، خیلی سختیا کشیدیم انقد که نمیشه همش رو اینجا گف بیشتر از همه دلم برا کوچیکه کباب بمیرم براش پارسال که راجب مامانم گف و اینکه مو به مو چجور گذشت واسش داغون شدم انقدری که اون سختی کشید من و وسطی نکشیدیم ، انشالله عزیزم خوشبختیشو ببینم کافیه برام 

انشالله که شمام حال دلتون خوب شه میدونم سخته ولی میگذره من به خاطر مامانم که چشمش پشت سر ما نباشه آروم گرفتم ، به خدا که اونا دستشون کوتاهه مامانت گناه داره اون به حق پیوست انشالله که جاش جنته مواظب خودت باش که اونم جاش راحت باشه عزیزم  

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

خدا رحمت کنه پدرتونو من تموم دلخوشیم اون بود من کلی ارزو داشتم واسش اون ب من قول داده بود بچه هامو ب ...

عزیزم رهاش کن انقد بهش فکر نکن اگه مجردی دنبال هدفهای زندگیت برو اگر هم متاهلی به فکر زندگیت باش می‌دونن که داغ عزیز خیلی سخته ولی این اتفاق برای همه مافته فقط مختص تونیست اگه فقط مختص شما بود حق داشتی تمام عمرت رو برای مادرت عزاداری کنی ولی هرچقدر هم عزاداری کنی هیچ چیز عایدت نمیشه فقط ناراحتی و اعصاب داغون پس بهتره ازاین جا به بعد فقط به فکرایندت باشی