2777
2789

من دوماهه اقدامم رفتم دکترگفت یه کم تنبلی تخمدان داری وخیلی کم تنبلی وزخم ولی کمه یه مکمل براتنبلیم دادوپمادوقرص یفیکسیم کلومیفن برام ننوشت ولی خودم ازروزدوم پریودم میخورم ولی نمیخام امپولوبزنم ممکنه چون کمه تنبلیم بارداربشم؟؟؟ هرماه هم پریودمیشم

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم وقتی دکتر گفته بزن

دکترنگفت امپول بزن حتی قرص کلومیفن هم برام ننوشت خودم خریدم

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
آره فقط استرس نداشته باشششش اصلااا هرروز برو پیاده رویییی

هروزمیرم پیاده روی باروغن سیاهدانه هم شکمموماساژمیدم ورازیانه هم میخورم 

یه چیزی دو کمرت زیر شکمت ببند با سیاه دونه هر صبح و هرشب زیر شکمت ماساژ یده روزی یه بار کمپرس آبگرم بزار دمنوش انجیر خشک و هویج جدا جدابخور تا ده پونزده روز تا تخمک آزاد بشه

یه چیزی دو کمرت زیر شکمت ببند با سیاه دونه هر صبح و هرشب زیر شکمت ماساژ یده روزی یه بار کمپرس آبگرم ...

شکم بندپشم شتربستم دورکمرم هرشبم شکمموباروغن سیاهدانه ماساژمیدم نمیدونم چرادکترامپول وقرص برام ننوشت

خب پس عزیزم وقتی نگفته نمیخاد بزنی الهی بزودی دامنت سبز شه لبینات و اینا نخور پیاده روی کن سیاهدونع ...

ممنون عزیزم یعنی قرص کلومیفن بدون امپول جواب میده 

شکم بندپشم شتربستم دورکمرم هرشبم شکمموباروغن سیاهدانه ماساژمیدم نمیدونم چرادکترامپول وقرص برام ننوشت

خب عزیزم هنوز دوماهه چند ماه اقدام کننن انشاالله بدون هیچ دارویی حامله میشی فقط نگران نباش

دکترنگفت امپول بزن حتی قرص کلومیفن هم برام ننوشت خودم خریدم

خب پس نزن دیگه 

استرس کارتو جمع میکنه 

اگه استرس نداشته باشی تنبلی هم داشته باشی بازم باردار میشی من اینجا تو سایت زیاد دیدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب عزیزم هنوز دوماهه چند ماه اقدام کننن انشاالله بدون هیچ دارویی حامله میشی فقط نگران نباش

چندسال قرص ال دی میخوردم ممکنه برااون باشع 

خب پس نزن دیگه استرس کارتو جمع میکنه اگه استرس نداشته باشی تنبلی هم داشته باشی بازم باردار میشی من ا ...

برام دعاکن لطفا