2777
2789

نامزدیم(عقد رسمی نشده) 

پسر تک فرزند 

از همون اول گفتن خونه میخریم باورتون نمیشه چند بار خونه دیدیم قرار بود با زمین معاوضه کنن 

خونه باب میلمو پیدا کردیم همه چیزش عالی بود دوبلکس مستقل ترو تمیز لحظه اخر که یکم تو سند خونه و به نام زدن به مشکل خوردن همه چیزو کنسل کردن 

طبقه پایین خونه مادرشوهرم ۱۲۰ متر دست مستاجر میگن بیاین اونجا 

مخ نامزدمم زدن بیا زمینو میزنیم به نامت مغازه خودت هست این یکی مغازه هم به نامت 

طبقه پایینو تعمیر کنیم بیاین 

بعدا خواستین خونه میخرین 

انقدر ناراحت شدم هیچی نگفتم 

حتی مخالفت هم نکردم 

چی بگم 

من پدر مادر هم ندارم به عمم و شوهر عمم بگم مخالفت کنن خواستگاریمم با شوهر عمم بود

حس میکنم مسخرم کرده بودن این همه وقت 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

قبول نکن خب 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نامزدت بگو زمینو بزنین به نام من بیام اونجا

بعد ک با مادرشوهر رفتنی تو یه ساختمون اگه بدبودن زمینو بفروش خونه بخر مستقل شو از الانم با نامزدت شرط کن بهت حق انتخاب مسکن اونم به طور رسمی و قان‌نی  و محضری بده

صلوات

ب خود شوهرت بگو 

مستقل بودن خیلی خوبه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بزرگترت کیه؟ ک ازش خواستگاریت کردن

بگو چنین چیزی نمیشه

از اول شرط داشتیم زندگی مستقل

بی رو درواسی هم بگن

بعدم تو هم بگو منم راضی نیستم شرطمون همین بوده

۱ ماه هم بری بمونی

تا ابدیت اونجایی

گول نخوری

حالا یه مدت میریم بعدش خونه میگیریم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ب نامزدت گفتی؟ چی گفت بگو الان خونه نخریم دیگه نمیتونیم بخریم

میگم‌

میگه طول میکشه اینجا بیایم زود تر تموم میشه میخوای کجا بمونی 

(مادربزرگم دوماه فوت شده خونه عمم میمونم جا برای زندگی ندارم از اون داره سواستفاده میکنه) دوران نامزدی هم خونه مادرشوهرم نمیمونم همش جداییم 

بزرگترت کیه؟ ک ازش خواستگاریت کردنبگو چنین چیزی نمیشهاز اول شرط داشتیم زندگی مستقلبی رو درواسی هم بگ ...

عمم و شوهر عمم 

اونا هم بفهمن صددرصد قبول نمیکنن برم اونجا 

بزرگترت کیه؟ ک ازش خواستگاریت کردنبگو چنین چیزی نمیشهاز اول شرط داشتیم زندگی مستقلبی رو درواسی هم بگ ...

اره میدونم برم اونجا دیگه همیشگی شده 

عمم و شوهر عمم اونا هم بفهمن صددرصد قبول نمیکنن برم اونجا

اینکه خوبه همراهت هستن بهشون بگو با خانواده ی داماد صحبت کنن و بگن طبق شرطی ک گذاشتن پیش برن ،بری اونجا دیگه ن میتونی خونه بخری ن بیای بیرون

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

گلی قبول نکن من‌ طبقه بالا پدر شوهرم اینام شش ماه بعد عروسیم مادر شوهرم فوت‌ کرد خیلی اذیت شدم بعد فوت‌ مادرشوهرم، نه اینکه آدمای بدی باشن نه اصلا اخلاق پدر شوهرم خوبه واقعا 

اما خب یسری توقعات از نظر کار کردن و سر زدن زیاد میرفت که اذیتم کرد و پشیمون که چرا طبقه بالا اومدم 

حالا پدر شوهرم ازواج مجدد کرد راحت تر شدم اما بازم بفکر خارج شدن از اینجام 

اره میدونم برم اونجا دیگه همیشگی شده

اصلا قبول نکنید

حتی عقد رو عقب بندازید

شوهر عمت بگه

تکلیف خونه روشن شه

بعد عقد

یهو عقدت نکنه 

شروع کنه اذیت کردن بلاتکلیفی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چون فکر میکنن که تو بی صاحبی و کسیو نداری . مخالفت کن هرجور که شده . چون فردا مادرش هرت میخواد بیاد تو زندگیت سرک بکشه یعنی چی که مخشو زدن از همین حالا بگیر تو مشتت سیاست داشته باش . اگه الان بری خونشون تا چندین سال باید بمونی اگه بری اونجا بشینی نمیتونین خیلی زود عوض کنین اگه هم شوهرت راضی بشه مامانش نظرشو تغییر میده