2777
2789
عنوان

اینکه واسه ی یک مرد متاهل گل ببرم اشتباهه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 55 پست

۱۰۰ درصد کار درستی نیست به نظرم

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ زشتی که زشته ولی فکر نکنم شما به حرف ما گوش بدی پس برو به کار مسخره ات برس و واسه شوهر مردم! ...

گوش میدم ولی به جاش چی ببرم خودنویس که داره کتاب هم که آدم نگران همسر آقا میشه

شیرینی خوبه؟ همسرش حالا یک وقت نگه شیرینی عروسی رو از پیش دادن😐😐😐😐😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

۱۰۰ درصد کار درستی نیست به نظرم

چی ببرم شیرینی خوبه؟

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

استادمه و ازش خواستم کلاس خصوصی برام بذاره تا یکم رفع اشکال شه واسه امتحان زبانمامتحان به لطف اون خی ...

اشکال نداره ببر ولی گل مناسب ببر مثلا رز اینا نه، گلدون ببر

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گوش میدم ولی به جاش چی ببرم خودنویس که داره کتاب هم که آدم نگران همسر آقا میشهشیرینی خوبه؟ همسرش حال ...

ببین هیچی نبر واسش 

اگه واقعا در حقت لطفی کرده 

وقتی دیدیش یه تشکری بکن 

همین 

پآرچ و لیوان😆

اینم خوبه🤣🤣🤣همسرش نگه جهیزیه هم دادن🤣🤣

ولی جدی فکر کنم یک فلاسک و اینا بدک نیست

اشکال نداره ببر ولی گل مناسب ببر مثلا رز اینا نه، گلدون ببر

می خواستم گلدون سانسوریا واسه اش ببرم😐🤣ولی از ترس گفتم بیام تاپیک بزنم بهتره

خودکار خوبهاگ گل میبری تزیینی خونه ببر مثلا پتوس زامفولیا اینابا یه کارت برای عرض تشکرولی سنگین و مت ...

پس تموم شد همون گلدون سانسوریا رو می بدم بهش میدم

اصلا یه مرد متاهل کادو ندین واجبه مگه کادو بدین

یک کادو واسه تشکر گلدون سانسوریا همین

هرچیزی مکان و موقعیت خودشو داره

گل واقعا پسندیده نیستبه همون  اندازه که اون زمانا که واسه تولد پارچ و لیوان میخریدن

شما اگه واقعا نیتت تشکره

ادرس طرف رو پیدا کن و با پدرت یا مادرت برو دم در خونشون و بهش یه جعبه شیرینی چیزی بده

یا میتونی به قول بچه ها با یه کتاب هم تشکر کنی 

مهم تشکر کرده بدون دردسره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........