2777
2789
عنوان

اینکه واسه ی یک مرد متاهل گل ببرم اشتباهه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 55 پست
کتاب یا خودکار گزینه بهتریه

گل دم دستی تره واسه من😂😂😂ولی خب دیدم بیش از ۴ تا خودنویس رو میزش و کتش و این است وگرنه خودم می بردم کتاب هم می ترسم چون حالا مثلا یک کتابی بهش بدم همسرش بد برداشت کنه چیزه بهتری نیست بدم بهش؟

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نبر همون لفظی بسه مردا بیشترشون همه چی رو منظوردار میبینن واسه خودت دردسر درست نکن

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

نبر به دردسرش نمی ارزهاین زنای شل مغز بزرگترین دست اوردشون اینه شوهر کردن، خیلی واسشون ارزشمنده همه ...

خدا خیرت بده یعنی خود شوهره خودشو تو آینه نگاه نمیکنه بعد زناشون نگران اینن کسی شوهرشونو بدزده😂

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

هیچی نبر همون لفظی بسه مردا بیشترشون همه چی رو منظوردار میبینن واسه خودت دردسر درست نکن

اهههه شانس گند ما رو ببین😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

گل دم دستی تره واسه من😂😂😂ولی خب دیدم بیش از ۴ تا خودنویس رو میزش و کتش و این است وگرنه خودم می بر ...

همون خودکاره از همه بهتره حالا یا استفاده میکنه یا نه

از این جعبه دارا بگیر

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

از لحاظ زشتی که زشته 

ولی فکر نکنم شما به حرف ما گوش بدی 

پس برو به کار مسخره ات برس و واسه شوهر مردم!!! گل ببر و ادا دربیار، 

اون آقا هم همون شب گلهارو میبره میده به همسرش و وانمود میکنه که خودش واسه همسرش این گلهارو خریده و تمام.

خدا خیرت بده یعنی خود شوهره خودشو تو آینه نگاه نمیکنه بعد زناشون نگران اینن کسی شوهرشونو بدزده😂

حقق

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

چه نسبتی باهات داره و چرا میخوای تشکر کنی

استادمه و ازش خواستم کلاس خصوصی برام بذاره تا یکم رفع اشکال شه واسه امتحان زبانم

امتحان به لطف اون خیلی خوب داده ام هزینه هم خیلییییی کم گرفت واسه همین میگم واسه تشکر چیزی ببرم بهتره