میخوام به یک مرد متاهل گل بدم و ازش به خاطر یک چیزی تشکر کنم
خودم مجردم
طبق اون تاپیک پر بازدیده دارم میگم چون دیدم خیلی ها گفتین قشنگ نیست
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛 دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝
گل دم دستی تره واسه من😂😂😂ولی خب دیدم بیش از ۴ تا خودنویس رو میزش و کتش و این است وگرنه خودم می بردم کتاب هم می ترسم چون حالا مثلا یک کتابی بهش بدم همسرش بد برداشت کنه چیزه بهتری نیست بدم بهش؟
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛 دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝
هیچی نبر همون لفظی بسه مردا بیشترشون همه چی رو منظوردار میبینن واسه خودت دردسر درست نکن
اهههه شانس گند ما رو ببین😂
خدا خیرت بده یعنی خود شوهره خودشو تو آینه نگاه نمیکنه بعد زناشون نگران اینن کسی شوهرشونو بدزده😂
حقق
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.
استادمه و ازش خواستم کلاس خصوصی برام بذاره تا یکم رفع اشکال شه واسه امتحان زبانم
امتحان به لطف اون خیلی خوب داده ام هزینه هم خیلییییی کم گرفت واسه همین میگم واسه تشکر چیزی ببرم بهتره