2777
2789
عنوان

اینکه واسه ی یک مرد متاهل گل ببرم اشتباهه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 55 پست
هرچیزی مکان و موقعیت خودشو دارهگل واقعا پسندیده نیستبه همون اندازه که اون زمانا که واسه تولد پارچ و ...

یک گلدون سانسوریا بهش میدم من همیشه با مرد و پسر چپ می افتم خودش می دونه😂 

موقع تشکر سنگین تره همیشه رفتار می کنم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

تو 15 سالته بابا جای بچه ش حساب میشی

والا دیگه آدم می ترسه😂 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر جای دخترشی

باشه اوکی ممنون از راهنمایی های همه💕

ترسی نیست والا مردای متاهل هم هیچ فکری راجع به یه دختر 15 ساله نمیکنن هر کادویی که میخوای بده

پس می برم کار خودم رو راحت می کنم دفعه بعدی هم کلاس ازش نمیخوام واسه ام بذاره که اینقدر واسه یک کادو حرص خوردم🤣🤣🤣🤣🤣

اینم خوبه🤣🤣🤣همسرش نگه جهیزیه هم دادن🤣🤣ولی جدی فکر کنم یک فلاسک و اینا بدک نیست

😄😄😄

از شوخی گذشته باید دید اون شخص چطوره 

من مجردم به همکارم آقا بودن  زمان های مختلف . تابلو وانیکاد دادم. ادکلن دادم ( اینو ست برا خودش و خانونش)😁 سوتفاهم نشه

. کتاب سخته نمیدونی اهل چ کتابی هس . خودکار دادم . کمربند دادم.  پیراهن دادم 

برا تشکر یا مناسبت ... 🤷‍♀️ یکی ک مجرد بود ولی هیچ وقت فکر بد نکرد خودشم برا تولد یا تشکر هدیه میداد ب بقیه ما

😄😄😄از شوخی گذشته باید دید اون شخص چطوره من مجردم به همکارم آقا بودن زمان های مختلف . تابلو وانیک ...

خدا رو شکر من نگران همسر طرفم😄😄😄🤣🤣🤣

خدا رو شکر من نگران همسر طرفم😄😄😄🤣🤣🤣

همکار ما آقای مجرد دخترای کارمندشو سوپرایز می‌کرد چیییی ب یکی لباس ب یکی گردنبند ب یکی فنجون😀 اونکه گردنبند داد اصلا دوس داش😝 دختره دوس پسر داش😆 

اگر اداری هست میتونی بقول خودت همون گلدون بگیری اتفاقا قشنگ هست برا تشکر هست دیگه بزرگ نباشه میتونه ببره خونشون یا بزاره کنار میزش 🤷‍♀️ فکر نکنم خانمش با این ناراحت شه

چی ببرم شیرینی خوبه؟

اره شیرینی هم خوبه

ولی چرا انقد همه گارد دارین ب گل ؟؟؟

بابای من چند سال پیش ارتقا شغلی گرفت اکثر همکاراش چ زن و چ مرد بداش گل اوردن

یسری هم ی کاری کرد برا کسی اون بنده خدا گل آورد براش