2777
2789
عنوان

پارتنرم بم میگه سرتو میبرم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 56 پست
مطابق مادهٔ ۱۵۳ قانون مجازات (مصوب ۱۹۶۰) اگر شوهر، همسر یا فاسق او را طی عمل زنا بکشد، مجازات او ۳ س ...

من تو گوگل سرچ کردم اینو آورد!

ماده ۱۵۳ قانون مجازات اسلامی: هر کس در حال خواب، بیهوشی و مانند آنها، مرتکب رفتاری شود که طبق قانون جرم محسوب می شود مجازات نمی گردد مگر این که شخص با علم به این که در حال خواب یا بیهوشی مرتکب جرم می شود، عمداً بخوابد و یا خود را بیهوش کند.

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر ما چه مرد چه زن از این حرف ها میزنیم که مثلا اگر خیانت کنی میکشمت و تیکه تیکت میکنم و.... این ...

اما ما نمی زنیم چون برامون اصلاااا حتی فکر کردن بهش وحشتناکه...و گفتن زن با گفتن مرد فرق داره اگه فرق نداشت این همه قتل ناموسی تو ایران نبود...جامعه از زن حمایت نمی کنه اگه شوهرش رو بکشه اما از مرد چرا و تازه اینو نماد غیرت می دونه...شما نمی تونین گفتن یه مرد رو با یه زن قیاس کنی چند تا زن تو ایران شوهرشون رو سر خیانت مگه کشتن؟؟

زنا خیلی زرنگ باشن بتونن جدا بشن.به حرفای آدما باید دقت کرد تا این که نشست و دید تو موقعیت چی کار می کنن.حالا این یه حرفه از روی همین حرف من تضمین می کنم این آقا تو موضوعات دیگه هم تفکرات ضد زن داره.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

من تو گوگل سرچ کردم اینو آورد!ماده ۱۵۳ قانون مجازات اسلامی: هر کس در حال خواب، بیهوشی و مانند آنها، ...

عزیزم من ماده و تبصره و چمیدونم این چیزای حقوقی رو نمیدونم اما بارها از ادمای حقوقی اینو شنیدم که مرد اگه همسرشو حین زنا ببینه و بکشه جفتشونو قصاص نداره

خودتون میتونید برید سوال کنید از ادمای حقوقی

من تو گوگل سرچ کردم اینو آورد!ماده ۱۵۳ قانون مجازات اسلامی: هر کس در حال خواب، بیهوشی و مانند آنها، ...

خودتون تو گوگل سرچ کنید اگه مرد همسرشو حین زنا بکشه چه مجازاتی داره کامل توضیح داده شده 

عزیزم من ماده و تبصره و چمیدونم این چیزای حقوقی رو نمیدونم اما بارها از ادمای حقوقی اینو شنیدم که مر ...

چه ربطی داره؟

شما یه قانون من درآوردی از خودت گفتی و اطلاعات غلط دادی الان میگی تبصره و ماده نمیدونم؟؟؟

آدمای حقوقی ؟ اگه واقعا میگی اونا هم باید از روی یه قانونی همچین حرفی زده باشن دیگه؟ وقتی همچین قانونی وجود نداره پس دروغ گفتن یا کل ماجرا رو تعریف نکردن 

زنا در صورتی که ۴ تا شاهد مرد وجود داشته باشه تایید و حکم سنگسار میگیره توسط دادگاه نه قتل و بریدن سر توسط شوهر و پدر

خودتون تو گوگل سرچ کنید اگه مرد همسرشو حین زنا بکشه چه مجازاتی داره کامل توضیح داده شده

من سرچ کردم گفته باااااااید ۴ تا شاهد عاقل و عادل داشته باشه نه اون چیزی که شما گفتی

اگرم شاهد نداشته باشه خودشم قصاص میشه

به موجب ماده 630 قانون مجازات اسلامی هر گاه مردی همسر خود را در حال زنا با مرد اجنبی مشاهده کند و علم به تمکین زن داشته باشد می‌تواند در همان حال آنان را به قتل‌ برساند و در صورتی که زن مکره باشد فقط مرد را می‌تواند به قتل برساند. حکم ضرب و جرح در این مورد نیز مانند قتل است.بنابراین، این ماده جواز قتل زوجه و زانی را در هنگام مشاهدە زنای آن ها بـه شـوهر داده و بـه طـور کلی شوهر را از هر مجـازاتی معـاف دانـسته اسـت.لازم به ذکر است که جواز قتل زانی و زانیه فقط به شوهر اختصاص یافته است. نکته قابل توجه در خصوص قتل هنگام دیدن عمل زنا توسط همسر این است که ادعـای شـوهر در این خصوص بایـد بـا شـهادت چهار شاهد عادل یا اعتراف اولیای دم در دادگاه ثابت شود، وگرنه قاضی به خـاطر قتـل نفس عمدی، حکم قصاص را به نفع اولیای دم صادر میکند و صـرف ادعـای زوج یـا وجود دو مقتول در اثبات ادعای شوهر کافی نمی باشد.

چه ربطی داره؟شما یه قانون من درآوردی از خودت گفتی و اطلاعات غلط دادی الان میگی تبصره و ماده نمیدونم؟ ...

مثل اینکه شما تو ایران زندگی نمیکنی و تاحالا قتل ناموسی نشنیدی که طرف زن یا دخترشو کشته و بعد دو سه سال ازاد شده 

من از خودم قانون دراوردم؟ اتفاقا از گوگل برداشتم. حالا تو یه سایتی شماره ماده رو اشتباه زده به من چه . شک هم داری میتونم اسکرین شات بفرستم که کپی کردم از یه سایتی

بعدشم اون لحظه هنگام زنا مرد چهارتا شاهد از کجا بیاره وقتی عصبیه و غیرتش به جوش اومده میکشه دیگه 

مثل اینکه شما تو ایران زندگی نمیکنی و تاحالا قتل ناموسی نشنیدی که طرف زن یا دخترشو کشته و بعد دو سه ...

معلومه منم شنیدم 

ولی اینکه شما میگی کارش قانونیه ،خیر نیست.

اونا هم یا خانواده مقتول رضایت دادن یا اصلا ولی دم نداشتن و دادگاه نتونسته حکم قصاص بده.

غیرتش به جوش میاد؟ بیخود میکنه مگه حیوانه که نفهمه و یه نفرو به قتل برسونه؟ قانون ۴ نفرم برای همینه که هر وحشی روانی نتونه زنش رو بکشه 

اینم اسمش غیرت نیست توحش و داعش گریه