2777
2789
عنوان

پارتنرم بم میگه سرتو میبرم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 56 پست
مطرح کردن این موضوعات تو این دوران اشتباهه.اما این که گفته فک نکنم ربطی به خشن بودنش داشته باشه برای ...

نه ..یادت نیست تو اهواز زنش فرار کرده بود ترکیه گولش زده بود بر گردونده بود بعدش سرشو بریده بود تو کوچه خیابون میگردوند

دیگه اینکه تو خودت قطعا باید یه خانوم عاقل و فهمیده باشی که با کوچیک ترین حرفش یکم به شک افتادی و باید بگم یکم دیگه توجه کن ببین اگه رفتاری داره که به منطق تو نمیخوره بنظرم کات کنین ولی اگه میبینی حرفاش مغالطه س که طبیعیه چون همه ی افراد این حرفارو میزنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونایی که دارن از پسره دفاع میکننکثیف تر و نجس تر از خیانت وجود نداره ولی نه شرع نه قانون اجازه ...

قانون که اجازه داده به مرد اگه همسرشو در حال زنا با بکی دیگه ببینه میتونه بکشه جفتشونو یا سرشونو ببره

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۱۰۲۰_۰۸۳۳۲۵_lv0y.jpg

دیگه اینکه تو خودت قطعا باید یه خانوم عاقل و فهمیده باشی که با کوچیک ترین حرفش یکم به شک افتادی و با ...

من نمیدونم شایدم داره گنده گوزی میکنه. ولی بش گفتم تو شرایطش باشی این کارو نمیکنی قسم میخورد میگف خیانت خط قرمزمه این کارو میکنم

نه ..یادت نیست تو اهواز زنش فرار کرده بود ترکیه گولش زده بود بر گردونده بود بعدش سرشو بریده بود تو ک ...

خدا لعنتش کنه روانی زیاد شده.خیلی باید مراقب بود خیلیا درقالب شوخی وفان اینو میگن که اره فلان میکنم ما زنها معمولا میگیم آتیشت میزنم اما این همه خیانت و نابرابری.زنهای مظلوم بدبخت آتیش که نمیرنن هیچ،بابدبختی اززندگی پرت میشن بیرون

قانون که اجازه داده به مرد اگه همسرشو در حال زنا با بکی دیگه ببینه میتونه بکشه جفتشونو یا سرشونو ببر ...

دقیقا کدوم قانون؟

برای زنا باید ۴ تا شاهد مرد وجود داشته باشه تا تائید بکنن و حکم سنگسار بدن که الان سال هاست همچین اتفاقی نیفتاده چه برسه به اجازه دادن سر بریدن 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
نه یعنی کسی که خودش رو مالک جسم و جان زنش می دونه که اگه بدی دید سرش رو ببره عقایدش مزخرفه...از نظر ...

بیشتر ما چه مرد چه زن از این حرف ها میزنیم که مثلا اگر خیانت کنی میکشمت و تیکه تیکت میکنم و....  این حرفا بیشتر جنبه ی نشون دادن شدت ناراحت شدنمون و احساساتمون داره و معلومه هیچویت اون کارو انجام نمیدیم.  آدما رو با اعمال و رفتارشون بهتر میشه شناخت تا حرف هاشون. بهترین کار اینه که روی رفتار های طرف تمرکز کنه و پیش مشاور برن

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
وای جدی؟ چطوری خودشو مظلوم نشون میده؟ نکنه دوس پسر منم از ایناس

بله عزیزم مثلا خیلی تن صداشو پایین میاره خیلی مودبانه حرف میزنه بعد اصن یه حرفایی میزنه ک ما شاخ در میاریم مثلا هی از خودش تعریف میکنه که اره من فلانم و ایناا .

به این نکته هم توجه که بد دل نباشه چون تا آخر عمرت که با این آقایی که هستی اذیت میشی 

دقیقا کدوم قانون؟برای زنا باید ۴ تا شاهد مرد وجود داشته باشه تا تائید بکنن و حکم سنگسار بدن که الان ...

مطابق مادهٔ ۱۵۳ قانون مجازات (مصوب ۱۹۶۰) اگر شوهر، همسر یا فاسق او را طی عمل زنا بکشد، مجازات او ۳ سال حبس به‌علاوهٔ ۲۲۵ دینار جریمهٔ نقدی است. همین مجازات برای هر کسی اعمال می‌شود که دختر، خواهر یا مادر خود را در حال ارتکاب زنا به قتل برساند.

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۱۰۲۰_۰۸۳۳۲۵_lv0y.jpg

من نمیدونم شایدم داره گنده گوزی میکنه. ولی بش گفتم تو شرایطش باشی این کارو نمیکنی قسم میخورد میگف خی ...

خب درسته خیلیا همینجورن و با این جامعه ای که ما داریم حق داره بنده خدا من خودمم خیلی برام مهمه و خب بنده خدا میخواسته حرفشو با قاطعیت بگه که تو حواستو جم کنی

خدا لعنتش کنه روانی زیاد شده.خیلی باید مراقب بود خیلیا درقالب شوخی وفان اینو میگن که اره فلان میکنم ...

دقیقا..انگار خیانت مرد ها عادیه و خیانت زن ها گناه بزرگ نابخشودنی که حکمش سر زدنه..جالبه حتی الان بعضی از خانمای اینجام موافق بودن

استارتر شما هم اگه می خوای ازدواجت درست باشه به تک تک حرفایی که طرف مقابل می زنه دقت کن...حرفا الکی نیستن حرف یعنی تو مغز طرفت چی می گذره...هر چی تو مغزش بگذره میشه افکارش و اخلاقش در آینده...قرار نیست هیچ وقت خیانت کنی اما نظر طرف در این مورد مهمه...من اگه مردی بهم اینو می گفت ازش فرار می کردم چون مطمئنم اگه برعکس می شد هیچ وقت خودش رو لایق مرگ نمی دونست خیلی بخواد روشن فکر باشه می گفت خب منم خیانت کردم ازم جدا شو اما هیچ وقت نمیگه منم خیانت کردم بکشم ولی در مورد زنش میگه...آرومه به ظاهر آرومه تو که زیر به سقف باهاش زندگی نکردی...یه روزی عموم یه چیزی در مورد یه موضوع گفت فهمیدم افکار مزخرف ضد زن داره از چشمم افتاد از روی همون حرفش فهمیدم و حتی تک تک رفتاراش رو با زنش حدس زدم تا بعد چند سال جلوی چشمم دعواشون شد زن عموم رو کوبید گذاشت کنار هر چی از دهنش دراومد گفت فقط با خودم گفتم حیف این زن که نصیب این شده...اما تعجب نکردم چون مطمئن بودم که این جوره فقط از روی حرفایی که می زد و می گفت...بعد عموی منو ببینه هر کی محو ادب و ظاهر موجهش میشه...تک تک کلمه ها و نظراتی که آدما میدن مهمه راجع به خیانت کردن یا خیانت دیدن هر چی دیگه هر نظری میدن منشأ از فکرشونه و بعد ها هم تو موقعیتش باشن طبق همون فکرشون عمل می کنن‌.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗