2777
2789

بچه ها ما قصدمون ازدواجه بشدت پسر اروم و مهربونیه خیلی جنتلمنه ولی حرف اومد رو خیانت گف فعلا دوس دخترمی اگر خیانت کنی نمیتونم چیزی بت بگم و فقط رهات میکنم و کات میکنم ولی خدا شاهده اگر زنم شدی و همچین حرکتی ازت دیدم هم تورو هم پسره رو سرتونو میبرم😐و تا حد مرگ میزنمت که بمیری بعدش خودمم میکشم😐

یه سوال این پسر به این ارومی و گوگولیی وقتی این حرفو میزنه نشون دهنده خشونت فیزیکی بعد از ازدواج نیس؟ من میترسم باهاش ازدواج کنم ولی خیلی ارومه که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم

دمت رو بذار روی کولت و تا حد ممکن ازش فرار کن

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

نشون دهنده ی عقاید مزخرفشه همین.

کامنت های این تاپیک قراره ثابت کنه عقاید مزخرف تر از پارتنر استارتر هم وجود داره

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

ببین بترس و فرار کن

تو دوران آشنایی کوچک ترین نشونه ها رو باید جدی گرفت ، وقتی به همچین مسئله ای فکر کرده بعدا روت دست بلند می‌کنه 

اگه اشتباهی بهت شک کنه و کتکت بزنه چی؟

به نظرم با یه مشاور صحبت کن

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره