2777
2789
عنوان

باهاش رفتم بیرون کل هزینه هارو من دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 81 پست

شما باید میگفتی باشه برای وقتی حقوقت گرفتی اونم باید رفتن با هزینه شما رو قبول نمیکرد هر دو مقصرین ولی اون بیشتر . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بهت نمیگفت و خودش رو میزد به اون راه که تو حساب کنی حق داشتی ولی وقتی گفته و تو گفتی من دارم دیگ ...

دقیقا میتونست اینو بگ ولی من حس میکنم از خداش بود ک من حساب کنم

تقصیر خودته  خب انقد خرج نمی‌کردی نهایت یه آب میوه میخوردی یا شیر موز یا بستنی

خود کرده را تدبیر نیست 

بعدم خودت دعوت کردی 

اونم گفته پول ندارم

هر طور نگاه میکنم ربطی به اون نداره چون از اول گفته ندارم

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
من واقعا موندم اون همه حقوق رو چیکار میکنه همش میگ بدهی دارم چک دارم ی مقداری طلا خریده پس انداز کرد ...

میدونی   هزینه های زندگی فقط خوراک چقدر بالاست

خودت تو این جامعه زندگی میکنی 

از الان چک و_____؟وای بحال شروع زندگی مشترک  

این مرد شو هر بشو نیست    حالا ببین

درسته همه چیز پول نیست ولی 

با بی پولیم نمیشه زندگی کرد  این یه واقعیته

عزیزم برای خوشبختیت تیز بین باش وزرنگ هر چبری رو تو دوره اشنایی باور نکن تا غیرش بهت ثابت بشه ...

دقیقا منم حرفم همینه چرا باید کل پولاش رو بکنه طلا و ی تومنم نداشته باشه حس میکنم هرم

خیلی چیپ بی لولی ک طرفت گفته ندارم صبرکن و اینکه خودتم گفتی من میدم توکه اینطدر ادمی هستی چرا گفتی م ...

عزیزم من حرفم خرج کردنه نیست من حرفم اینه ک حس میکنم دروغ گفت ک ندارم و هنوز حقوق ندادن حس میکنم ریخته تو ی کارت دیگ و از قصد من حساب کنم

تقصیر خودته خب انقد خرج نمی‌کردی نهایت یه آب میوه میخوردی یا شیر موز یا بستنیخود کرده را تدبیر نیست ...

حس میکنم دروغ گفت ک ندارم مگ میشه ی پسر ک چند ساله شاغله حتی ۵۰۰ نداشته باشه

اره دیگه واسه زن ایندش جمع میکنهبگو اگه میخای ادامه بدیم خسیس بازی درنیاار

همه خیلی باهام برخورد تندی کردن ولی من تنها دلیلی ک حرصم گرفته اینه ک حس میکنم برا زن ایندش پس انداز میکنه