من خودم گفتم بریم بیرون گفت هنوز حقوقم رو ندادن و صفر صفرم منم گفتم اشکال نداره من دارم رفتیم بیرون حدود ۱ تومن خرج شد و الان ب شدت ازش عصبیم چرا من ک دخترم باید هزینه هارو بدم و به طرز عجیبی از دیروز دیگ دوسش ندارم فقط بابت همین موضوع ک حس میکنم پولامو جمع میکنه ک در آینده خرج همسرش کنه و من باید هزینه های رابطه رو بدم دیگ دوسش ندارم چیکار کنم
ادم ماشینی رو که میخاد بفروشه خرجش نمیکنه😉عصبی نشو صب کن حقوقشو بریزن اگه جبران کرد پس صددرصد پول نداشته راجب پول هم حرفی نزن بهش یه تومن ارزش نداره شخصیتتو زیرسوال ببری اگه باز پیچوند بدون خرج یکی دیگه میکنه
ببین اگه کادو نمیگیره گل نمیگیره وقتیم بیرون میرین دنبال اینه زیاد خرج نکنه فقط دور شو دور شووووو دووووور شوووو اصلا نگو نداره نمیتونه فلان من کردم این کارو گاهی چهارتا چیپس و پفک میگرفت به قول خودش میرفتیم طبیعت پنج ماه باهاش بودم دوبار کلا رفتیم بیرون ناهار من هی هیچی نمیگفتم میگفتم شاید نداره تحت فشاره فلانه تهش منت همینا رو هم گذاشت به منم گفت خب یه بار تو منو مهمون کن ببر بیرون مگه چیه آخرشم کات کردیم اونقدر هیچی نگفتم ک فکر میکرد درک کردن من وظیفه اس و قراره دنبالش بدوئم اون به من گف دیگه زنگگگ نزن به من اوف عصبی میشم یادم میفته