2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته چقد سخت بود بیوش دیدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم من دقیقا از اخلاقش خوشم اومده بود چون میدیدم با بقیه چطوری حرف میزنه پسر با سیاست عاقلی بود خیل ...

بازم این ظاهر همه چیزه. طرف که توی جامعه نمیاد خودشو بد جلوه بده. اما به هر حال اگه هم خیلیییی پسر پاک و جنتلمنی باشه الان دیگه دلش برای یکی دیگس بیخیال. ولی به خودت هم حق بده غصه بخوری واقعا ناراحت کنندس این موضوع بهت حق میدم. اما بعدش بلند شو به زندگیت ادامه بده. کم کم از سرت میپره. ایشالا اونم خوشبخت شه

خیلی سخته🥺فک کن هرکلاسی مهارتی اون داشت من دورشو میرفتم مثلش بشم

یه خیریتی توش بوده بعدم خودتم مقصری باید ابراز می کردی بهتر از این بود 

یکی می گفتی کاری می خوای بکنی حتی اگه می دونی شکست می خوری لاقل بعدا می گی یه حرکتی آمدم نه اینکه نکنی و بترسی 

یعنی ارزش یه خدا حافظی ام نداشتم با معرفت ....

بازم این ظاهر همه چیزه. طرف که توی جامعه نمیاد خودشو بد جلوه بده. اما به هر حال اگه هم خیلیییی پسر پ ...

چقدر جمله دلش برا یکی دیگ سوزوند😭😭😭😭😭😭😭چی میشد خدا دقیقهه ایی جامو با اون دختر عوض میکرد😔

🧿
بنظرت ازدواج کرده؟یا دوستشه

دوست

اما پسری نیست که الکی کسی بیو بزاره چون اعتبارش براش مهمه

حتی براش مهمه براش حرف در نیارن و کسی تو خلوتش راه نده ک بعدا براش حاشیه دردسر درست بشه حتما خیلی مهم بوده ک گزارشته

🧿
یه خیریتی توش بوده بعدم خودتم مقصری باید ابراز می کردی بهتر از این بود یکی می گفتی کاری می خوای بکنی ...

یه بار بهش خیلی نزدیک شدم و باهام مهربون برخورد کرد اما یه دختر ک روش حسادت حساس بود سعی کرد منو بده کنه و کلی دعوا درست کن اونجا نمیبخشمش

و من بخشی که بودمو عوض کردم الان کلا از اونجا زدم بیرون

🧿