2777
2789

بچه ها من دوساله یکیو دوس داشتم به اسم رضا همرو رد میکردم تو ذهنم چون جز رضا کسی نمیخواستم یا حداقل میخواستم شبیهش باشه 🥺نمیدونمم درک میکنید یا نه 

یه بار داشتم بهش نزدیک میشدم که یه ادم حسود نزاشت😔 دلتنگ موندم و گفتم برم سراغ ازمون استخدامی لولم بره بالاتر شاید اعتماد به نفس نزدیک شدن بهش داشته باشم چون نداشتم 

دو سه روز پیش دیدم بیوش شده اسم مبینا🥹🥺اصن دلم نمیخواد صبا بلند شم خیلی فعالیتام به خاطر علاقه به اون بود باورم نمیشه ادمیم نبود اهل این چیزا باشه نمی‌دونم چطوری دلش رفته برا اون نمیدونم چی داشته دختره تونسته اینو درگیر کنه البته ظاهرا مث خودمه منی که فک کردم حالا سمت کی می‌ره... دیدم دختره معمولیه چیکار کنم خوب بشم

🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبینا رو میشناختی؟

نه یعنی اگرم دیدمش قبلا یادم نمیاد ولی پیجشو دیدم پروف دختر تینیجری طور بود حتی عکس خودشم نمیزاره تو شبکه های اجتماعی یه عکسم دیدم نمیدونم خودشه یا فیک ولی سادس 

🧿
ایشالا هرچی خیره عزیزم. یه ادم حسابی میاد توی زندگیت.کراش اصلا یه چیز چرتو پرته. تو بهش علاقه داشتی ...

عشقم من دقیقا از اخلاقش خوشم اومده بود چون میدیدم با بقیه چطوری حرف میزنه پسر با سیاست عاقلی بود خیلیم باهوش بود توی کارش هم دخترا هم پسرا براش سر دست میشکوندن اما من قبل لیدری بهش علاقه داشتم بقیه به خاطر موقعیتش من به خاطر اینکه خیلی زیرک بود و  یه سری دخترا برا رابطه ج هرکاری میکردن این شل نمیشد واقعا ارزو هردختریه شاید پسری مث این ک سفت باشه و افسارش دست خودش باشه ساده پسند هم بود

🧿
عزیزم درکت میکنم میدونم الان چقدر ناراحتی به خودت زمان بده باهاش کنار بیای

کاش بشه کنار بیام حتی دلم میخواد برم اسمم مبینا بزارم نمیدونم چرا یه ادم اینقدر رفته تو ذهنم🥺🥹

🧿