2777
2789
عنوان

بیایید کمکم کنید خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 66 پست
۴بار تا مرز طلاق پیش رفتیم

خب دیگه گلم ول کن الان داری چیکار میکنی دانلود کن بشین با هندزفری گوش بده یچیزیم میگم خدا خیلی بزرگه میگن اگه ۴۰ نفر به یه کاری که کردی بگن انجام داده خودت بگی من انجام ندادم خدا حرف تو رو میپذیره ببین چقد آسون میگیره چقد بزرگواره بیخیال شو گلاب داری تو خونه برو یخرده بخور  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو نجس هستن ولی جالبه سخنرانیه رو گوش کنی جوری علمی توضیح میده که اصلا دیگه نجاست هم قبول نمیکنی

ینی من تو خونه کاری انجام ندم برم سخنرانی گوش بدم اگه کاری میخاد انجام بدم بگو شب میشه الان انجام بدم بهتره 

هردو نجس هستن ولی جالبه سخنرانیه رو گوش کنی جوری علمی توضیح میده که اصلا دیگه نجاست هم قبول نمیکنی

خب خون جای مشخصی واسع دفعه نیست ولی واسه ادرار و مدفوع میریم دستشویی اینم هست 

خب خون جای مشخصی واسع دفعه نیست ولی واسه ادرار و مدفوع میریم دستشویی اینم هست

درسته ولی آخه ببین عزیزم چندبار پرسیدم نتونستی مطمئن بگی که مدفوع بوده پس این ینی چی اطمینان نداری که اگه مطمئن نباشی پاکه قبول کن الان نمیدونم چن ساعت از این قضیه گذشته ولی خب آفرین تا اینجا تحمل کردی ولش نکن ولی خودت بدون باز الان پاشی بشوری مثلا بغیر اینکه کلی بدن درد برات میمونه با اینکه شوهرتم شب میاد قشنگ یه دعوایاساسی راه میفته که واسه چی شستی الان آه و ناله بدن دردت واسه منه بدتر اعصابت خورد میشه حالا آیا اون سیاهه مدفوع بوده باشه یا نه؟؟

بپرس عزیزم آقامون اومد ناهار بدم بیام ج بدم تو گوش کن به اونیکه گفتم

باشه،میگم من شوهرم از خاب بیدار شد رفت دستشویی رو پاهاش ای ریخته بود ینی مطمئنم آب از سنگ دستشویی ترشح کرده بو  رو پاهاش ما هم مبل نداریم همونطوری اومد نشست رو فرش قشنگ آب رو پاش بود من الان چکار کنم 

باشه،میگم من شوهرم از خاب بیدار شد رفت دستشویی رو پاهاش ای ریخته بود ینی مطمئنم آب از سنگ دستشویی تر ...

خب رو آب چی بود آب خالی بود ادرار بود ریز مدفوع بود چی بود؟ترشح آب میگن پاکه من خودم شیر آبو کم باز میکنم سعی میکنم چیزی نباشه ولی دیگه به شوهرم نمیتونم بگم که واسه اینه میگم خودتو عذاب نده شاید دست و روشو شستنی از اون چکه کرده

خب مگه در دسشویی رو باز میزاره آخه چرا انقد با یقین میگی مطمئنم؟اگه یه درصد آب پاکه شیلنگ باشه یا دس ...

مبدونی چرا چون شیر آب زیاد باز میذاره بعد هرجور دستاش بشوره آب به اون قسمت پاهاش نمیحورده حالا من از سرکار بیاد بهش میگم 

مبدونی چرا چون شیر آب زیاد باز میذاره بعد هرجور دستاش بشوره آب به اون قسمت پاهاش نمیحورده حالا من از ...

خب یخرده منطقی رو آرومتر ازش بخواه با فشار کم آب خودشو بشوره ولی درکل عشقم باید رو خودت کار کنی متولد ۷۷هستی؟؟؟گلم نمیخوای بچه دار شی تا کی میخوای مقاومت کنی الان روزای خوب زندگیته چراازش استفاده نمیکنی من همه اینارو کشیدم که میگما من ۶۸ هستم ولی خب ظاهرا نه ولی نسبت به هم سن و سالام بدنم مریضتر هست چون به خودم ظلم کردم نکن