2777
2789

الکی خرج نکن نوه عمه واجب نیست الان باید کت و شلوار کفش بخری برای خودت لباس بخری کفش و کیف شیک میخواهی میکاپ و مو و کادو هم هست همش واسه سه ساعت نمیصرفه. 

من قبلا خیلی واسه فامیل اذیت شدم عقل الانو داشتم هیچ کاری نمیکردم. بهونه بیار بگو ویروس گرفتم ترسیدم بیام که مهمونا بگیرن الهی خوشبخت بشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی خرج نکن نوه عمه واجب نیست الان باید کت و شلوار کفش بخری برای خودت لباس بخری کفش و کیف شیک میخوا ...

سه شنبه است بهترین بهانه شوهرم تا دیروقت سرکاره

آره آخه بله برون و عقد نمیصرفه

مامانم بره کافیه

عروسی که نیست خداروشکر🤕🤣

اینهمه بخوام خرج کنم هزارتا چیز واجب هست

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
عزیزم زیاده روی کردم تو خوش گذرونی که بعد ۱۳سال مستاجرمهرسال سفر هتل گرون و...بهتره یکم به فکر آینده ...

حالا من تو خود سفرامم کلی خرید میکنم😂کلا خوره ی خریدم اره حتما برنامه ریزی کن همه چی جای خودش من خودمم گاهی چیزی رو فدای چیزی میکنم ولی نه همیشه

حالا من تو خود سفرامم کلی خرید میکنم😂کلا خوره ی خریدم اره حتما برنامه ریزی کن همه چی جای خودش من خو ...

من تو سفر خرید نمیکنم

سفر آخر رفتیم یه هتلی شبی ۹ میلیون بود ۵ شبش شد ۴۵ 

با خرج رستوران و تفریح شد ۱۰۰

خرید میام تهران لازم باشه میگیرم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
سه شنبه است بهترین بهانه شوهرم تا دیروقت سرکارهآره آخه بله برون و عقد نمیصرفهمامانم بره کافیهعروسی ک ...

آره الان عقدای الانم که مزخرف شده همش میگن بشینید عروس میخواد برقصه عروس تانگو داره الان کلیپه حرف نزنید کلا کوفت میکنن به آدم

من تو سفر خرید نمیکنمسفر آخر رفتیم یه هتلی شبی ۹ میلیون بود ۵ شبش شد ۴۵ با خرج رستوران و تفریح شد ۱۰ ...

عزیزم😂اشتباه متوجه شدی من منظورم این نبود که شما خدای نکرده نداری یا نمیخوای خرج کنی گفتم بهونه خوبیه برای خرید به هر حال شما تاپیک زدی با موضوع نداشتن کیف و لباس و دعوت به جشن و نرفتن بخاطر نبود این چیزا منم درباره ی اون موضوع جواب دادم کاری با هتل و سفر شما ندارم واقعا ..حالا من نظرمو گفتم اصراری هم ندارم که قبول کنین 

من تحت هر شرایطی هر شرایطی هر مراسمی ک وجود داشته در طی ۱۵ سال زندگیم رفتم ادم پخته میشه میپوشه میبینه لذت میبره از مراسمات و شاد میشه 

مثلا من اینطور فکر میکنم ک بابت هزینه هایی ک میکنم عوضش شاد میشم بچم میرقصه و دلش باز میشه همسرم از کنار هم بودن لذت میبره همه اینها بهانه ای برای خوشحالیه عزیزم وگرنه ک همه میدونن رفتن ب مراسمات هزینه داره 

مثلا من دو سال پیش یه کت شلوار گرفتم یک و نیم اون تایم گفتم وای چ گرون شد ( با توجه ب جیب خودم گرون بود)  ولی همسرم گیر داد بهت میاد باید بگیری 

من اون کت شلوار و تا الان ۵ تا مراسم مهم پوشیدم دیدم اره ارزش داره 

ولی در نهایت دیدگاه ها و سبک زندگی ها متفاوته 

شهریور ماه یه عقد محضری و جشن عقد رفتیم با توجه به اینکه همیشه مراسمات مختلف میریم تا حدودی آماده هستیم   کلا با هدیه و لباسام ۶ تومن هزینه کردم برای ۳ تاییمون 

هم مسافرت رفتیم و استفاده کردیم از هوای خوب آخر شهریور هم زدیم و رقصیدیم کلی خوش گذشت 

از چندتا لباسی هم ک گرفتم برای اونجا بعدا هم استفاده میکنم