2777
2789

سلام 

من میخوام گوشیمو عوض کنم گوشیم دوربینش کار نمیکنه

نمیدونم چرا ضربه نخورده ۷ ساله دارمش حافظه کمه هنگ هم میکنه

حالا جدا از این من قرار بود آیفون ۱۵ نرمال بخرم

بعد امروز فکر کردم یکم پول بزارن روش من یه آیپد اپل بخرم

۱۲۸ گیگه واسه همین ارزونه

با یه سامسونگ a51 

نظرتون چیه شما کدومش؟

۱۶ سالمه

هآی،ناز هستم🩷🪽🦩ته تغاری و لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان🌸🎐°A girl with big goals °سوارکار🐎ویولونیست‌🎻     رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳 خواننده🎶درسخون📑

ایپد رو بذار سه سال دیگه ک رفتی دانشگاهالان ایفون ۱۵ بگیر

واسه خوندن کنکورم لازمم میشه 

خودمم موندم😂

هآی،ناز هستم🩷🪽🦩ته تغاری و لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان🌸🎐°A girl with big goals °سوارکار🐎ویولونیست‌🎻     رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳 خواننده🎶درسخون📑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا آیپد و گوشی 

گوشی گوشیه، آیفون 15 میخواد چه گلی به سرت بزنه 

آیپد بگیر با گوشی که بدردت میخورن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

قطعا آیپد و گوشی گوشی گوشیه، آیفون 15 میخواد چه گلی به سرت بزنه آیپد بگیر با گوشی که بدردت میخورن

خودمم نظرم همین بود😁😂

خودمم نظرم همین بود😁😂

من شنیدم هر برنامه ای بخوای نصب کنی دنگ و فنگ داره

برو آیپد بگیر بدردت میخوره دختر

گوشیت هم کم کم. بروز تر میکنی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ایپد از چ رنج قیمت؟ 

من شنیدم هر برنامه ای بخوای نصب کنی دنگ و فنگ دارهبرو آیپد بگیر بدردت میخوره دخترگوشیت هم کم کم. برو ...

اره واقعا

ایپد از چ رنج قیمت؟

شیائومی ۲۱ میلیون زده تو سایت 

فکر کنم پایین ترین قیمته

آیفون 15 ارزش نداره هر چی خودت دوس داری

ایپد میخرم😁