2777
2789
عزیزم من خرج میکنم به خداهمین ماه برای سالگرد عروسیمون یه گوشواره خریدم ۶۰ میلیونرستوران و کیک و گل ...

آها خب جوری گفتی من فکر کردم اصلا خرج نمیکنی دختر 😁😁خواستم بگم زیادم همسرتو پررو نکن 

حالا ما برا عقد کادو نمیبریم ...لباسم ساده تر بردار چون برا عقد خیلی نمی‌خواد لباس آنچنانی بپوشی 

بازم هر طور خودت صلاح میدونی 🥰

اگه پول پس انداز داری برو چون بالخره که باید یه لباس رسمی داشته باشید بعدش آدم نیاز داره اینجور مراس ...

این عروسی نیست

بله برون و عقده

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا لباس مهمانی ندارم شما بگو یک دونه

یعنی توی این همه سال جشنی عروسی نامزدی چیزی نرفتی؟؟مگه میشه اصلا لباس نداشته باشی.منم شهر غریبم.مهمونی عروسیا نمی تونم برم چون ۱۴ ساعت راهه.اما از همون اوایل عروسی و دختریم چند تا لباس دارم.که اگر جایی خواستم برم همونا رو می پوشم.واسم معم نیست تکراری باشن

آها خب جوری گفتی من فکر کردم اصلا خرج نمیکنی دختر 😁😁خواستم بگم زیادم همسرتو پررو نکن حالا ما برا ع ...

🤣🤣من گ ش ا د هم هستم

کلا حوصله مهمونی ندارم سخته برام

همین الانم خسته ام

شاید بعد پدرم اینطوری شدم

کلا حوصله کسی و ندارم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
یعنی توی این همه سال جشنی عروسی نامزدی چیزی نرفتی؟؟

نه

من تهرانم فامیلا شهرستان

نرفتم

چون بخوایم بریم با هواپیما خداتومن پول بلیطه

نمیتونیم با ماشین بریم راهش دوره

این یکی تهرانه

🤣🤣من گ ش ا د هم هستمکلا حوصله مهمونی ندارم سخته برامهمین الانم خسته امشاید بعد پدرم اینطوری شدمکلا ...

آخی عزیزم خدا رحمتشون کنه روحشون شاد باشه 😓😓

الهی که همیشه حالت خوب باشه 😍😍😍

من بودم میرفتم چون دوست دارم کل فامیل جمع هستن همه رو ببینم 

نمیدونم چه سبکی هستی ولی اگه خودم و شوهرم باشم با ۱۰ تومن میتونم کار رو جمع کنم یه سکه پارسیان در حد ۲ تومن برا هدیه میخریدم یه لباس و مانتو و کفش و کیف و شال حالا یکی شو آدم داره ۲ تاشو نداره می‌خره در حد ۵ تومن شوهرم هم یه پیرهن شلوار ۵ تومن .....

نهمن تهرانم فامیلا شهرستاننرفتمچون بخوایم بریم با هواپیما خداتومن پول بلیطهنمیتونیم با ماشین بریم را ...

دقیقا عین منی.ومنم راه دورم و اصلا نمی تونم مراسما و عروسیا رو برم واسه همینم لباس مجلسی نمی خرم یه چند تا از دختری و اوایل ازدواجم دارم اگر خواستم برم می پوشم واسم مهم نیست تکراری باشن

نهمن تهرانم فامیلا شهرستاننرفتمچون بخوایم بریم با هواپیما خداتومن پول بلیطهنمیتونیم با ماشین بریم را ...

به نظرم بعد چند سال یه جشن می خوای بری.لباس کرایه کن و برو.حیفه.من بودم میرفتم

من بودم میرفتم چون دوست دارم کل فامیل جمع هستن همه رو ببینم نمیدونم چه سبکی هستی ولی اگه خودم و شوهر ...

شوهرم نباید کت و شلوار بپوشه؟مدیره برای خودش طفلک

راستی ما چرا لباس نداریم🙃

باید اینم نرفتم 

یه فکری بعدا بکنیم

طلا و پس انداز جای خود لباس و کیف و‌کفش و مهمونی و این چیزام جای خود

عزیزم زیاده روی کردم تو خوش گذرونی که بعد ۱۳سال مستاجرم

هرسال سفر هتل گرون و...

بهتره یکم به فکر آینده باشم