2777
2789
اینجا که اصلاً خانه داری رو کار حساب نمی‌کننعین جامعه . کم مونده بگن خونه داری مفت خوریه. فقط می‌ناز ...

حالم ازشون بهم میخوره حیف اکسیژن...

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا چیزی ک من دیدم ، هر چی زنه کمتر حسود بوده و بهتر بوده ، شوهرشم ادم حسابی بوده اصلا تاپیکای طرف ...

حق حق حق 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

یا خدا چقدر عصبانی😥

همینه متاسفانه من یکبار گفتم من برای ازدواج حق طلاق و تحصیل و حضانت فرزند + نفقه و مهریه میخوام برگشتن گفتن چقدر توقعت زیاده😐

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
نمیدونم قبلا هم همینجور بود یا الان بدتر شده ،قبلا انگار خانوما بیشتر پشت هم‌بودن ،ولی الان فقط همدی ...

قبلا خیلی بدتر بوده، فقط به الان چون اینترنت هست بیشتر متوجهش میشیم

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

حالا شما چرا جوش میاری من که نمیدونم در رابطه با کدم تاپیک میگی ولی شاید منطور اون عده اینه هر سخن ج ...

اها کار  اقا درست بوده میتونسته بگ عزیزم بزار بعد ناهار  در هرحالراقا منظورش این بوده پول نخاه 

اینجا که اصلاً خانه داری رو کار حساب نمی‌کننعین جامعه . کم مونده بگن خونه داری مفت خوریه. فقط می‌ناز ...

مردا عملا میگن خانه داری مفت خوریه

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بشدت نی نی سایت زن ستیز هست همه کاربراش یجوری کامنت میذارن انگار خودشون خانم نیستن ببخشید ها تو سری ...

اینجا یدونه از معیاراتو بگی جرت میدن مسخره میکنن میگن بشین تا مرد خوب پیدا شه 😂😂😂یعنی عمیقا باور دارن ک باید توسری خور و بدبخت باشن  

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اینا ها قاعدتاً تو خانواده مرد سالاری بزرگ شدن  

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود ما تا مردامون سیر نشن سر سفره هرگز غذا نمیخوریم :/

اینا دیگه خیلی از این ور بوم افتاده بودن 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

میدونی فیط بسازبودن رو ومن ونیم‌من رودارن کارمیکنن روش وبنظرمنم توزندگی بایدبسنجی کجاچه حرفی روبزنه میتونست اخرشب باروش دیگه پول بگیره مردهاابله ان زن باید سیاست داشته باشه

همجنس خودمونم اینجا کم مقصر نیست یعنی این مرد روز اول اینجوری نبوده یه شبه اینجوری شده؟!! این خانم نامزدی نداشته دودان عقد نداشته نتونسته بفهمه اخلاق شوهرشو؟! حالا الان بعد چندسال زندگی با یه بچه یادش افتاده بخواد حق و حقوقشو بگیره؟!! اونم با اون وضعیت؟!!!بعدهم فک کردی دلت واسه اینجور همجنسامون بسوزه به حرفمون گوش میدن؟! بگی شکایت کن میگن نهههه بگی برو قهر میگن نهههه بگی طلاق بگیر میگن نهههه فقط دنبال حرفای خاله زنکین نه راه حل!!!!

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

واقعا حق میگی

درسته سیاست داشتن خوبه اینکه سر سفره پول نخوای یا اینکه هر حرفی جا و مکانی داره

ولی ولی ولی

پول گرفتن از شوهر خیلی حرکت چیپی هست خاک توی سر مردی که به زنش به مقداری که در توانش هست پول نمیده که اینطور زن خوار و خفیف کنه

مثل این میمونه که مرد هر شب که میاد خونه واسه نهار و شام که زنش بپزه التماس کنه 

ما همیشه میگیم فشار اقتصادی مرد ها رو خسته کرده ولی شده تا حالا مرد ها بگن بیچاره زن ها با این بچه های آپارتمانی که اکثر بچه ها به شدت پررو هستن یا بیش فعالن یا تو کارای مدرسه باید مادر بیچاره پوستش کنده بشه آیا کسی هست بگه فشار روی زن هست؟

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤