2777
2789
یا خدا چقدر عصبانی😥همینه متاسفانه من یکبار گفتم من برای ازدواج حق طلاق و تحصیل و حضانت فرزند + نفقه ...

فک کن تو چ فرهنگ داغونی بزرگ شدن اینا ک دقتی باهاشون مثل انسان رفتار شه براشون خوابه یا توقع زیاد 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما چرا جوش میاری من که نمیدونم در رابطه با کدم تاپیک میگی ولی شاید منطور اون عده اینه هر سخن ج ...

جوش نیاوردم هر از گاهی تصمیم گرفتم مخالفتم رو با بیشعوری اعلام کنم چون با سکوت فرهنگسازی نمیشه 

تو خانواده ما هیچکس سر پول گرفتن دعوا نمیکنه حتی شوهر نخواد بده هم میگه نمیدم وحشی بازی ندارم ، حتی حتی حتی دعوا و بحث بشه پرخاش و پرت کردن و کتک و داد و بیداد نداریم حیوون هم با زن و بچش اینطور نمیکنه ولی اینجا طرفدار داره همین شخص

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

حالا شما چرا جوش میاری من که نمیدونم در رابطه با کدم تاپیک میگی ولی شاید منطور اون عده اینه هر سخن ج ...

حق گفتی

ما که توی خونه اون خانوم نبودیم

قضیه اون تاپیکم همین بوده انگار

وقتی مرد چه اخلاق داشته باشه چه نداشته باشه  باید با سیاست باشی  

من اونجایی که گفت ماه پیش هم با درسر ازش 600 تومن گرفته دیگه ادامه ندادم. آدم باید عارش کنه با این مرد حرف بزنه. 600 تومن براش خیلی پوله. بشعور غذای دیشب و سس و اینا رو که حساب کنی بیشتر از 600 تومن خراب کرده!!!!

این قالب افراد کلن به خاطر اینکه زندگیشونو نگه دارن حاضرن دستشویی همسرشون هم تمیز کنن ولی ترک نشن دست خودشون نیست تو سرشون زدن باید زن بسازه 

در صورتی که تو قانون مرد باید هزینه زن همیشه بپردازه اون زن بدبخت تو خونه کار میکنه بچه بزرگ میکنه حق داره حداقل ماهی ۳ تومن تو‌جیبش باشه ؟

اینا ها قاعدتاً تو خانواده مرد سالاری بزرگ شدن چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود ما تا مردامون سیر نشن ...

واقعا؟؟؟؟

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
اینجا که اصلاً خانه داری رو کار حساب نمی‌کننعین جامعه . کم مونده بگن خونه داری مفت خوریه. فقط می‌ناز ...

از نظر من خانه‌داری خییییلییییی سخت تر از شغل های دیگه اس.،(لطفا کسی بهم نپره)

بخصوص با بچه ی کوچیک استراحت نداره، حقوق نداره ، مزایا نداره ، تازه اعتراض هم بکنی کسی صدات رو نمیشنوه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ن عزیزم ببین مشکل اون خانم این نبوده خو اقا میگ پول نخاه اخه مگ میشه؟؟

ببین الان یه صفحه نوشتم نخواسته بفهمه بعد ما منتظریم ایران درست شه... بخاطر همیناس که یسری مردا فکر کردن خدان زنم کلفته

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

کسی نگفت حق زن نیست 

ولی یه زن باید بدونه کی و کجا چی بگه

نه سر سفره وقتی بچش داره غذا میخوره بشینه با شوهر یکی به دو کنه...اونم زنی که کاملا اخلاق شوهرش رو می‌شناسه

کار هر دوتاشون به یک اندازه زشت بود

اینجا چیزی ک من دیدم ، هر چی زنه کمتر حسود بوده و بهتر بوده ، شوهرشم ادم حسابی بوده اصلا تاپیکای طرف ...

زن های زن ستیز در اصلا خیلی از سمت مردا آسیب می‌بینن

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

منم تعجب میکنم از خانوم ها که چرا اینجوری شدن چرا زن ستیز هستن

چون از خودشون متنفر هستن نسبت به بقیه زن ها هم تنفر دارن