2777
2789
عزیزم حرفت درسته و مرد وظیفشه ک هزینه زنو بده و از هر جهت تامینش کنه اما هر حرفیو هرجایی بزنی جواب ن ...

موافقم اون طفلکی اگر سیاست داشت سر سفره به اون اشغال نمی‌گفت پول بده یا صبح تا شب به همچین مردی سرویس نمیداد بعد جای این که بیان با مهربونی بهش یاد بدن حمله کردن بهش

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

مردا عملا میگن خانه داری مفت خوریه

میگن دیگه عوضیا

کار خودشون کاره و لطف، کار خونه نهایتا شستن قاشق چنگال و البته وظیفه زن

حالا نمیگن اگه بری پرستار بچه ۲۴ ساعته و خدمتکار ۲۴ ساعته بگیر کلی پولش میشه.

بخدا من دیگه رسما حمله عصبی بهم دس میده از سر و کله زدن با بچه. بعد میدونی جالبش کجاس؟ خود مردا نیم ساعت نمیتونن با بچه کنار بیان بعد از ما زنا انتظار صبر الهی دارن

اگه خسته و عصبی بشی ینی مادر بی‌لیاقتی

مرد ها به کنار، یه میلیون بار اینجا دیدم تا مادر از خونه داری بچه داری از خستگیش گفته بهش حمله کردن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی داری میگید خانوم محترم اون موقع تا حالا دارم میگم این زن بدبخت حقشه پول داشته باشه بله که اذدواج ...

قشنگم یه دقیقه فکر کن مرده خیلی حرفه ای اینو گول زده و بچه هم ممکنه خواسته خانوم نباشه ...

من اصلا قصدم دعوا نیست من میخوام یکبار هم از این زاویه به به قضیه فکر کنی اون یکی کامنت هم نگفتم شما میگی لال شه میگم یکی از عواقب گفتن مادر باید فکر بچش باشه و اولویت بزاره بچشو اینه 

اصلا یک درصد هم قصد بحث یا دعوا ندارم فقط میخوام اون چیزی که شاید به ذهن خیلیا خطور نمیکنه رو بگم بوس به لپت

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

میگن دیگه عوضیاکار خودشون کاره و لطف، کار خونه نهایتا شستن قاشق چنگال و البته وظیفه زنحالا نمیگن اگه ...

همین مردا قبل ازدواج نمیگن کمکت میکنم فلان بعد که بچه اومد یه ادم دیگه میشن 😂💔

قشنگم یه دقیقه فکر کن مرده خیلی حرفه ای اینو گول زده و بچه هم ممکنه خواسته خانوم نباشه ...من اصلا قص ...

ببین گلم من با جمله اولت موافقم شایدم زن گول خورده ولی من منظورم این نبود زن نباید جلو بچش اینکار کن من گفتم این اذدواج غلط بوده و حالا بچه داره تاوان میده اگه مرد آدم درستی بود شعور داشت اصن باید هر ماه یه پولی به حساب زن میریخت ن اینکه حق اون زن بدبخت ضایع کنه 🌺

حتی اگر اینجوری فکر می‌کنی ( که اصلا نمیخوام در باره برداشتت از اون داستان بحث کنم میگیم همون که تو ...

بعضی سرزنش‌ها از سر دلسوزیه

بعضی مردا از جمله شوهر خودم به راحتی پول نمی‌دن دست زن

فقط باید تو خرج بندازی مثلاً بگی ماه بعد مهمونی داریم، مراسم ختم داریم لباس نیاز دارم و از خریدهای کوچیک شروع کنی تا دل خرج کردنش رو به دست بیاره

زندگی میدون جنگ نیست، باید یاد بگیری با هر کس با روش خودش مصالحمت آمیز زندگی کنی، شخصیت آدما با همدیگه فرق می کنن

البته بعضی آقایون با هیچ سیاستی تغییر نمیکنن،، اینجا زن یا باید ترکش کنه یا بسازه در همچین شرایطی

بعضی سرزنش‌ها از سر دلسوزیهبعضی مردا از جمله شوهر خودم به راحتی پول نمی‌دن دست زنفقط باید تو خرج بند ...

اون طفلکی اگر سیاست داشت سر سفره به اون اشغال نمی‌گفت پول بده یا صبح تا شب به همچین مردی سرویس نمیداد بعد جای این که بیان با مهربونی بهش یاد بدن حمله کردن بهش

میگن دیگه عوضیاکار خودشون کاره و لطف، کار خونه نهایتا شستن قاشق چنگال و البته وظیفه زنحالا نمیگن اگه ...

دقیقا، همه میگن مادر مقدسه، زنها باید بیشتر بچه به دنیا بیارن در حالی که زن به محض اینکه بچه دار میشه از مقام انسانیت ساقطش میکنن، دیگه باید فقط دهنش رو ببنده و مثل یه ربات ۲۴ ساعته در خدمت تمام اعضای خانواده باشه، اونم با یه ظاهر تر گل و ورگل.

مردا اگه میخواستن یه پرستار بچه ی ۲۴ ساعته و یه خدمتکار ۲۴ ساعته بگیرن باید بالای ۱۰۰ میلیون در ماه خرج میکردن

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مقابل زنای نرپرست؟ اگه اونجوره منم زن ستیزم

زن ستیزی و مردسالاری خیلی ریشه ای تر و عمیق تر از چیزیه که فکر می‌کنیم. ما اکثرا زنان زن ستیز رو سرزنش میکنیم در حالی که اونا هم قربانی چندین هزار سال فرهنگ مردسالارین. حتی وقتی خشم و نفرتت رو سر این نر پرست ها خالی میکنی مردسالاری ازش سود میبره، چون اولا زنان رو به جون هم میندازه، دوما نگاه هارو از روی خودش بر میداره.

مقصر اول و آخر تمام اینها مردسالاریه و بس!

یا مثلا کافیه یه زن از لحاظ اخلاقِ جنسی مثل مردا رفتار کنه، فحش هایی بهش میدون که صد سال سیاه به یه نرد نسبت نمیدن.

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مقابل زنای نرپرست؟ اگه اونجوره منم زن ستیزم

من حتی از اون زنهای نر پرست هم در مقابل زن ستیزی دفاع میکنم

با سیاست باشیم زجر نمیکشیم تجربه کردم روش باسیاست بودن و بی سیاست بودنو

این "سياست " از بدبختی زن میاد، چون مجبوره یه لقمه نون و عشق رو از مرد گدایی کنه

افغان هستید عزیزماگه آره آفرین بهتون

😀😀😀😀ایرانی اصیل هستم از شاهزادگان ایرانم😃😁😁😁

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار