2777
2789

زن اذت احترام خودش رو حتی با مدرک تحصیلی بالا خراب میکند.که معنا و مفهوم کلمات و جملات رو میفهمد نمی توند درک کنه من خودم .توی آشنایی و محضر گفتم من زن هستم دستم توی جیب شماهست زندگی با پولم میچرخد آیا نفقه من و هزینه زندگی و دیگر هزینه ها رو میتونی بدی توی محضر شروط شد و محضر دار نوشت الان ماهانه ۱۵تومن میده من هزینه میکنم هرچی اضاف امد امد نیومد میبینه نیست تمام برگ پوز و فاکتور خریدم رو توی دفترچه یاد داشت میکنم...برای خرید هم با خودش میرم چیزی لوکس خرید نمیکنم ..ولی خودش میبینه درامدش بالا ۷۰تومنه چون کاسبه باید هوادار آینده باشد.....

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

من کسی که باهاشم فرد خوبی خداروشکر ولی کلن نیاز به تجربه هم نیست حدیث هست کسی که بهت احترام نمیزاره ...

بله حق با شماست

اما بین دو نفر که توی یه خونه هستن این روش نتیجه اش جنگ اعصابه عزیزم من این راهو رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حق میگیدرسته سیاست داشتن خوبه اینکه سر سفره پول نخوای یا اینکه هر حرفی جا و مکانی دارهولی ولی ...

هیچوقت برای تغییر دیر نیست بیاید پشت هم باشیم به هم کمک کنیم بخدا یه زنایی هستن تو همین کشور خودمون حق انتخاب لباس تنشون شوهر و غذایی که میخورن رو ندارن ، ما میتونیم جامعه رو بسازیم برای همه زنا

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بله حق با شماستاما بین دو نفر که توی یه خونه هستن این روش نتیجه اش جنگ اعصابه عزیزم من این راهو رفتم

وقتی سر کوچیک ترین جزییات هی باید سیاست به کار برد بعدم طرف خودشو بزن برق سلیطه بازی در بیار کلن این اذدواج غلطه 

عزیزم من میگم یه مثلاخانم ۸۰٪ مقصره اوکی؟ این وسط با همه چیزایی که میدونیم از زن بودن توی ایران ما ...

موافقم باهات

میدونی مردا توی مسائلی مثل تجاوز از هم دفاع میکنن چون یا خودشون متجاوزن یا میدونن بعدا خودشون چنین کاری خواهند کرد. در حالی که در مورد مسئله ای مثل خیانت اکثر زنها خائن نیستن واسه همین پشت زنی که اینکار رو میکنه رو نمیگیرن

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اینا ها قاعدتاً تو خانواده مرد سالاری بزرگ شدن چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود ما تا مردامون سیر نشن ...

یا امام هشتم😐😐😐😐😐😐

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خیلی خشن گفتی ترسیدمولی عین حقیقته حرفات

گاهی باید با ادما مثل خودشون رفتار کرد ، اینهمه گفتم مقاومتشون در مقابل فهمیدن همچنان قویه

سیاست سیاست میکنن انگار مرد نباید سیاست داشته باشه فقط زن زاده شده تا رعایت حال مردو بکنه 

کاش اینا تولید مثل نمیکردن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بله حق با شماستاما بین دو نفر که توی یه خونه هستن این روش نتیجه اش جنگ اعصابه عزیزم من این راهو رفتم

شما فکر کنید مرده کلن زن آدم حساب نمیکنه پول بهش بده چه با سیاست چه بی سیاست واقعا پول گرفتن از شوهر سیاست می خواد مگه ؟؟؟؟ بابا اون زن اومدیم وسط خیابون حالش بد شد بی هوش شد بردنش دکتر تو کارتش هیچی نیست بابا اینا سیاست نمی خواد اون مرد باید شعور داشته باشه یا نه که جیب زنش خالی نباشه 

این قالب افراد کلن به خاطر اینکه زندگیشونو نگه دارن حاضرن دستشویی همسرشون هم تمیز کنن ولی ترک نشن دس ...

سه تومن پول اشپزیش هم نیست بخدا ولی این جماعت...

اخ دقیقا حرف دلمو زدی

بزرگترین دشمن زن ها، خود زن ها هستن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

وقتی سر کوچیک ترین جزییات هی باید سیاست به کار برد بعدم طرف خودشو بزن برق سلیطه بازی در بیار کلن این ...

چی بگم والا 

سلیطه بودن آدم خودشو میخواد 

من که بی اعتنایی کردم بدتر شد.

سلیطگی تو خون من که نیست،از چشما افتادنو دوست ندارم و میترسم حتی

فقط اونهایی که گفتن با نازو ادا و سر فرثت مناسب طلب پول کن😐

اصلا چرا باید طلب پول کنه اونم با نازو ادا؟مگه کسی سر کار میره آخر ماه میره حقوقشو گدایی میکنه؟مرد اگ شعور داشته باشه اصلا به اینجا نمیرسه که زن حق خودشو طلب کنه.من راضیم خودم برم سر کار ولی اینجوری پول نگیرم از شوهرم.در عوض کار خونه انجام نمیدم و میگم کارگر بگیر

چی بگم والا سلیطه بودن آدم خودشو میخواد من که بی اعتنایی کردم بدتر شد.سلیطگی تو خون من که نیست،از چش ...

من نمیگم زن سلیطه بازی در بیاره دارم میگم زن سیاست به خرج داده میگه بهم پول بده بعد مرد سلیطه بازی در آورده وسط حال غذا پرت کرده