2777
2789

وای دقیقا 

اولین چیزی که نظرمو جلب کرد پیام همون خانم بود 

بعد اصلا طفلی هر جایی طلب پول کنه مرد موظفه که اگه داره بده سفره و غیر سفره نداره 

اون مرد وحشیه قابلمه غذا خالی کرده رو فرش و زندگی

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نگفت حق زن نیست ولی یه زن باید بدونه کی و کجا چی بگهنه سر سفره وقتی بچش داره غذا میخوره بشینه با ...

حتی اگر اینجوری فکر می‌کنی ( که اصلا نمیخوام در باره برداشتت از اون داستان بحث کنم میگیم همون که تو گفتی درسته) بنظرت یه زن باید پشت هم جنسش باشه یا سرزنشش کنه ؟

جوابتو به خودت بگو امیدوارم باعث بشه شفقت بیشتری نسبت به هم‌جنسات داشته باشی 🌷

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

اولا ادمیزاد اگ عقل داشته باشه باید طرف حق باشهدوما در مورد اون تاپیک احتمالا ی عده راهکار دادنش باب ...

راهکار بدن ولی زنه رو متهم نکنن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من نمیگم زن سلیطه بازی در بیاره دارم میگم زن سیاست به خرج داده میگه بهم پول بده بعد مرد سلیطه بازی د ...

به آدم گشنه بگی پول میخوام سیاست نیست که عزیزم.

بزار سیر بشه حالش جا بیاد اونوقت موقع گفتنه

البته بچه ها من در جریان اون تاپیک نبودم نمیدونم چی بوده ولی زن های اذیت کن هم کم نداریم متاسفانهبنظ ...

پربازدیده اگر کنجکاو شدی

به آدم گشنه بگی پول میخوام سیاست نیست که عزیزم.بزار سیر بشه حالش جا بیاد اونوقت موقع گفتنه

آخه چرا زن بدبخت به خاطر چس ریال پول باید اینقدر از لحاظ روحی زجر بکشه؟

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اخه گل خودت جواب خودت دادی هر خانواده یه فرهنگی روش حاکمه یه تربیتی درش جریان دارهکاری به خوب یا بدش ...

قشنگم همچین توقعی ندارم ولی دوسدارم بگم من مخالفم با این جماعت و باید اونایی که امیدی بهشون هست با این حرفا به خودشون بیان

منم اعصابم خورد شد نخوندمولی خانمهایی که میگید شاید فقط خواستن بگن با توجه به اینکه اخلاق همسرت اینه ...

نمیدونم منظورمو چجور بگم ولی داد و بی داد کردن سر زن و بچه و پرت کردن وسیله کار انسان نیست نباید بین انسان و غیر انسان طرف حقو نگیرن

یکی همینجا بود که شوهرش قبل از ازدواج یه دختر رو گول زده بوده و باهاش سک.س داشته و ازش فیلم هم گرفته ...

زن ایرانی 🤡 عارم میگیره از اینجا وگرنه تو اجتماع ۵۰٪ با کمالاتن خانوما