2777
2789
نمیدونم منظورمو چجور بگم ولی داد و بی داد کردن سر زن و بچه و پرت کردن وسیله کار انسان نیست نباید بین ...

صد در صد 

ولی دیگه وقتی بچه داری باید حواست به خیلی چیزها باشه

هر چند به نظر من این خانم اگه امکانش رو داشته باشه به خاطر بچش هم شده باید جدا بشه از اون حیوون 

ولی حداقل تا وقتی اونجا هست باید تمام سعیش حفاظت از بچش باشه

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من فهمیدم زنهایی که فکر میکنن فمینیستن و خیلی آگاهن هنوز هم زن ستیزن😂

مقابل زنای نرپرست؟ اگه اونجوره منم زن ستیزم

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

گلم اخه این خانوم میگه مرد کلن بهش پول نمیداده به زور بهش ۶۰۰‌داده

میدونی من قبلا بی سیاست بودم مث همین خانوم بودم یه جورایی

اما با محبت وسیاست اوضاع بهتر میشه.

اگه هم طرف خیلی خبیث باشه که دیگه خدا به داد دلش برسه

گاهی باید با ادما مثل خودشون رفتار کرد ، اینهمه گفتم مقاومتشون در مقابل فهمیدن همچنان قویهسیاست سیاس ...

👍👍👍👍👍👍

چقدر حرفاتو میفهمم مخصوصا که از دیروز با شوهرم سر سنگینم ینی یه ترفندایی دارن اینا قشنگ جوری رفتار میکنن بندازن گردن خودت

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بله حق با شماستاما بین دو نفر که توی یه خونه هستن این روش نتیجه اش جنگ اعصابه عزیزم من این راهو رفتم

اون خانوم اگر توانشو داشته باشه یه جا دیگه اون مردو ول میکنه و میره سر کار و جدا میشه نداشته باشه هم بنظرم حقش سوختن و ساختن نیست که برای جلوگیری از دعوا بخواد خودشو زیر پا بزاره

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

عزیزم حرفت درسته و مرد وظیفشه ک هزینه زنو بده و از هر جهت تامینش کنه اما هر حرفیو هرجایی بزنی جواب نمیده

شما فک کن ی روز از صب سر پا باشی و کارای خونه رو برسی و زحمت بکشی بعد ک شوهرت اومد همون لحظه اول بگه چرا جلو درو تمیز نکردی پر خاکه؟؟؟واکنشت چیه؟

اما اگ اول بگه وای چقد خونه تمیزه چقد غذات خوشمزه شد

بعد دو سه ساعت ک خستگیت در رفت بگه جلو درو یادت رفت؟؟یکم خاک داره

تو حالت دوم راحت تر و بدون گارد قبول نمیکنی؟؟

من گلم واسه این میگم این اذدواج غلط فقط یه بچه هم شاهد چیزا بد شد تو خونه 😢

خانوم محترم بخاطر اون بچه مادر باید بمیره؟ اون مادر هم انسانه حق زندگی داره یروز بچه یکی بوده فقط چون مادر شده باید همه چیزو تحمل کنه؟ میدونستی با تکرار این حرف باعث میشی مادرا بابت هر طلب حقی عذاب وجدان بگیرن که بچم شاهد این چیزا بود باید لال میمردم

خانوم محترم بخاطر اون بچه مادر باید بمیره؟ اون مادر هم انسانه حق زندگی داره یروز بچه یکی بوده فقط چو ...

چی داری میگید خانوم محترم اون موقع تا حالا دارم میگم این زن بدبخت حقشه پول داشته باشه بله که اذدواج غلط بوده وقتی طرف اینقدر خسیسه چرا باهاش اذدواج کرد بچه دار شد بعدش این شرایط به وجود بیاد 

به آدم گشنه بگی پول میخوام سیاست نیست که عزیزم.بزار سیر بشه حالش جا بیاد اونوقت موقع گفتنه

بنظرت دلیلش فقط گرسنگی بوده؟ ماه قبلی هم که کلی التماس کرده تقصیر زن بوده؟ مربی سگم می‌گفت وقتی میخوای بهش غذا بدی نزار حمله ور بشه سمت غذا ، حفظ ارامش و تحمل یادش بده فک کنم در همین حد هم خیلیا تربیت نشدن وگرنه اینا توجیح نبود

آخه چرا زن بدبخت به خاطر چس ریال پول باید اینقدر از لحاظ روحی زجر بکشه؟

چون زنه!

خانوم محترم بخاطر اون بچه مادر باید بمیره؟ اون مادر هم انسانه حق زندگی داره یروز بچه یکی بوده فقط چو ...

من کی گفتم لال بشه ؟؟؟؟ کدوم متن من نوشته بود لال بشه ؟؟؟ من تو همه متنام نوشتم که مرد باید شعور داشته باشه ن اینکه زن سیاست به خرج بده برای کوچیک ترین حقش

میدونی من قبلا بی سیاست بودم مث همین خانوم بودم یه جوراییاما با محبت وسیاست اوضاع بهتر میشه.اگه هم ط ...

ببین اون طفلکی اگر سیاست داشت سر سفره به اون اشغال نمی‌گفت پول بده یا صبح تا شب به همچین مردی سرویس نمیداد بعد جای این که بیان با مهربونی بهش یاد بدن حمله کردن بهش

👍👍👍👍👍👍چقدر حرفاتو میفهمم مخصوصا که از دیروز با شوهرم سر سنگینم ینی یه ترفندایی دارن اینا قشنگ ...

دستکاری روانی میکنن اگر دوسداری راه حل هاشو ببینی میتونی منیپولیت یا دستکاری روانی رو سرچ کنی یا راه خیلی ساده تر و موثر تر پرسیدنش از چت جی یی تیه