2777
2789
واسه اینه از انتها به ابتدا رفتید!!!ماها اول چشم و گوش بسته عاشق طرف میشیم و ازون یه الهه می‌سازیم د ...

کلا بعد یه سنی ادم به این نتیجه میرسه قید ازدواج رو بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و متاسفانه خیلی از اقایون تو رابطه انتظار دارن تا ابدالدهر باهاشون به همین روال بلاتکلیف ادامه بدی

معمولا تمام شان یه خانم در مسیری هست که به دست میاد!! پس محدودیت رو شمایی که باید اعمال کنید!!!

هرگز تمام خودتون رو برای کسی ارائه نکنید!! نه جسمی و نه زمانی و نه فکری و ...

شما سهم کسی میشید که برای به دست آوردنتون تلاش کرده!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

مرد های اطراف شما چطور هستن ، تا بحال برات مزاحمت ایجاد نکردن

نه ، من فقط 1 بار خیلی سال پیش رفته بودم مشهد تجربه رفتار زننده از یک آقا داشتم که واقعا هنوز از یادآوریش ناراحت میشم.

خودم بیشتر اطرافیانم اهل کتاب و مطالعه هستن و زیاد با مردها تعامل ندارم

کلا بعد یه سنی ادم به این نتیجه میرسه قید ازدواج رو بزنه

اولین دفعه که تنهایی رفتم حموم آب داغ پامو سوزوند!!

مادرم یادم داد بتونم درست فاصله بگیرم زمانی که دمای آب مناسبم نیست و وقتی مناسب شد برم زیر دوش!!!

من حموم رفتن رو فراموش نکردم چون لازمه!!! مهارتش رو یاد گرفتم و امروز برام لذت بخشه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اولین دفعه که تنهایی رفتم حموم آب داغ پامو سوزوند!!مادرم یادم داد بتونم درست فاصله بگیرم زمانی که دم ...

با اون مثال میخواستم بگم هر کدوم از ماها بخاطر بی‌تجربگی ممکنه در گذشته روح، جسم ویا اعتمادمون و... آسیب دیده باشه و اون زخم برامون یادآور گذشته تلخ بشه!!

اما قرار نیست در حصار تنهایی خودمون رو حبس کنیم!!

افراط و تفریط گند زده به زندگی‌ها...

میدونی ریتم زندگی همینه!!

راهنمایی گرفتن از آدمی سالم، مطالعه کتابی خوب و قرار گرفتن در محیطی مناسب... و بعد استفاده از تجربه و آروم آروم پیدا کردن مسیر ویا شخص مناسب خودمون!!

باور کنی یا نه در مقابل تمام نابرابری‌های که به جنسیت زن میشه، تمام لطف خداوند به زن، امکان مادر بودن اونهاست!!

اونها فرا زمینی میشن وقتی مادر میشن، مگه میشه کسی اونو از خودش دریغ کنه؟!!!

دیگه بماند پاسخ به ساده‌ترین نیازشون از توجه، دیده شدن، محبت دیدن ، مستقل شدن و... همه اینها میتونه اتفاق بیوفته!! 

من در ۳۱ سالگی مسیرم رو پیدا کردم و به دنبال هم‌صدای خودم هستم، پس با هر ندایی سر بر نمیگردونم!! اما همچنان مشتاقانه به دنبال اون صدا میگردم...

میبینی از بالا رفتن سن نیست، اتفاقا ماها بهتر میتونیم تمیز بدیم انتخاب‌هامون رو...

و اینکه کسی خوشبختیش رو اینجاها جار نمیزنه، درگیر این فضاهای منفی نباش که پر شده از خیانت ، مادرشوهر فولاد زره و شوهر نفهم و ... شماهم چراغ خاموش زندگیتون رو پیش ببرید!!

به امید انتخابی آگاهانه و رضایت از زندگی...🌱

با اون مثال میخواستم بگم هر کدوم از ماها بخاطر بی‌تجربگی ممکنه در گذشته روح، جسم ویا اعتمادمون و... ...

مرسی از نظر و پیامتون خیلی درست و مفید بود مخصوصا اخرش